Tim valgte å bli sterilisert - kort tid etter ble kona hans gravid

28/08/2016 15:30

Anniken Hauge

TV
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Noen hadde kanskje begynt å lure. Det gjorde ikke denne helten.

En kjærlig og varm video går nå sin seiersgang på nettet.

Den er laget av et par, som finner ut av at de venter barn - selv om mannen er blitt sterilisert. Mange menn ville kanskje blitt litt mistenksomme til kvinnen i sitt i liv i denne situasjonen. Men ikke Tim Brummel fra Atlanta.

Han gjennomgikk en sterilisering et halvt års tid før kona hans begynte å vise symptomer på graviditet. Hun var trett, spiste mer enn vanlig og etter å ha vært gjennom tre graviditeter, følte paret at de kjente igjen tegnene.

Det gikk opp for Tim Brummel at han aldri hadde fått svar på sin seneste undersøkelse. Den skulle vise om steriliseringen var gått som planlagt.

Derfor ringte han til legen, og til hans store overraskelse var meldingen at operasjonen ikke helt hadde ført det ønskede resultatet med seg.

Han skjøt - om man må si det - altså ikke med løskrutt.

I stedet for å fortelle det til kona si, laget han en snedig plan. Han satte i midlertidig toalettet ut av funksjon, så det ikke kunne skylle ned. Etter hustruen hadde tisset om morgenen, tok han en graviditetstest og testet om hun var fruktbar med urinen fra toalettet.

Utslaget var glødende positivt. Han er altså en av de få menn som har funnet ut at han skulle bli far, før moren til barnet visste det.

Han kjøpte en bukett blomster og et kort, og arrangerte det ved siden av graviditetstesten. Det er visst unødvendig å tilføye at kona var rimelig målløs da hun kom hjem og oppdaget overraskelsen.