Triste nyheter for Viaplay-kunder: Varsler prisøkninger

20/07/2023 22:30

Mikkel Sletta

TV
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mange Viaplay-ansatte får kniven, men det vil også gå ut over kundene.

Den nordiske strømmetjenesten Viaplay er inne i en finanskrise som har utløst en omfattende permitteringsrunde. Men det er ikke bare de ansatte som merker konsekvensene.

Kundene vil også måtte slå på lommene ettersom tjenesten planlegger å øke prisene. Det skriver MediaWatch .

Jørgen Madsen Lindemann, ny administrerende direktør i konsernet, har avslørt at det må ryddes opp i de attraktive tilbudene som Viaplay-kundene har hatt glede av så langt. Han uttalte at vekst i volum har vært prioritert fremfor vekst i inntekter per abonnent, noe som resulterer i kunstig lave priser på kvalitetsinnhold.

Telefonabonnement med Viaplay kan være over

Dette betyr at pakkene som kundene kan kjøpe fra telefonselskaper med Viaplay inkludert snart kan være en saga blott. Lindemann varslet også at prisene på spesielt Viaplay-pakker med sport vil øke, det samme vil billigpakkene fra teleselskapene.

Det er foreløpig ikke kjent hvor stor prisøkningen blir, men det er klart at kunder som allerede har opplevd flere prisøkninger kan vente seg enda en.

Nyheten kommer på et tidspunkt da Viaplay har annonsert at de kan ende opp med å selge sportsrettighetene sine. Så kunder kan ende opp med å betale mer for et produkt der det blir færre rettigheter.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.