Ung kvinne spruter ut stråle av blod over hele gata: 'Hjelp! Jeg har en menstruasjons-eksplosjon'

25/10/2016 21:00

Anniken Hauge

TV
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Hun sprutet ut en massiv stråle av blod mellom benene, mens et smertefullt skrik kunne høres i den travle handlegaten. Forbipasserende kunne ikke tro sine egne øyne.

Travle fotgjengere og forbipasserende var forleden dag vitner til et blodig syn i London, hvor en kvinne fikk voldsomme menstruasjonsblødninger midt på gaten.

- Har du en tampong eller et bind, lød det spørrende fra den desperate kvinnen, mens hun halvveis ute i et fotgjengerfelt tok seg jamrende til underlivet.

- Dere menn er heldige, sa den unge kvinnen til et par unggutter med bekymrede utrykk i ansiktet.

- Vi kvinner er nødt til å gjennomgå dette hver eneste måte, sa den blonde kvinnen, som i neste øyeblikk sank sammen i knærne.

Hun sprutet en uhyggelige stråle blod ut mellom benene, mens et smertefullt skrik lød i den travle handlegaten i den sentrale delen av den engelske hovedstaden.

- Jeg har akkurat hatt en menstruasjonseksplosjon, brølte kvinnen, som gikk med høyhælte sko, pelsjakke og et kort skjørt.

En stor sjø av det falske blodet fylte den høstkalde asfalten på Oxford Street, mens en av byens karakteristiske og røde dobbeltdekkerbuss kjørte forbi det bisarre opptrinnet, som i virkeligheten var et såkalt 'sosialt eksperiment' til internett. Det skriver britiske Metro.

Bak idéen er en gruppe spøkefugler ved navn Troll Station, mens videoens hovedperson - den unge kvinnen med den grøsserfilmliknende menstruasjonen - er skuespilleren Amina Maz.

Personene bak videoen har sagt at de ønsket å finne ut hvordan folk i det offentlige rom reagerer på menstruasjon.

Man kan nå diskutere om bakmennene beveget seg for langt vekk fra virkelighetens syklus, ved at være så voldsomme i bruken av blodige effekter, men videoen har med hell fått folk engasjerte.

- Jeg blir stressa over alt som har med mensen å gjøre. Det er ekkelt på alle måter, sier en av over 1.100 kommenterer, som er skrevet i løpet av de siste dagene.

- Det her er så forferdelig at det ikke bør foregå ute i offentligheten. Dere skremmer vekk barna, skriver en annen person. 

- Videoen er overhodet ikke morsom, bemerker en tredje person i kommentarfeltet.

Vurder selv - det 'sosiale eksperimentet' kan ses øverst i artikkelen.