27 år gammel mann tok DNA-test for moro skyld: Resultatet rystet ham

17/04/2024 21:13

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Resultatet av DNA-testen rystet ham.

Det som begynte som en uskyldig nysgjerrighet på familiens historie, endte opp med å ryste ham. Mannen bestemte seg for å ta en DNA-test for å utforske familiens røtter, men resultatet skulle vise seg å forandre livet hans for alltid.

Da han oppdaget at faren ikke var hans biologiske far, ble han først forvirret og opprørt, skriver Mirror.

Han konfronterte foreldrene med resultatet, og her røpet moren at hun var klar over at han ikke var ektemannens biologiske sønn. Et faktum som rystet den unge mannen enda mer var at hele familien hans hadde kjent sannheten i årevis og hadde bestemt seg for å holde den hemmelig for ham.

På sosiale medier Reddit delte han sin opprivende opplevelse:

"Da jeg spurte moren min, løy hun først, men innrømmet så at hun ikke visste hvem min biologiske far var. Jeg fortalte henne at jeg hadde funnet ut hvem det var (eller i det minste hvilken familie det var - der var mulighet for fem brødre)."

"Ærlig talt, basert på utseende, alder og felles venner, antok jeg at det var en av brødrene. Jeg hadde studert Facebook hans i en uke - jeg er bare så sikker på at det er ham. Jeg visste også at hun hadde datet ham på et tidspunkt da hun var yngre. Vi ligner definitivt mye,» la han til.

Mannen lurer på om han skal kontakte den mulige biologiske faren, men er usikker på hvordan han skal gå frem. Det er også fortsatt usikkerhet om den andre broren faktisk er hans far, og han føler at han bare kan få avklaring gjennom videre DNA-testing.

Denne sjokkerende avsløringen har kastet mannen ut i en følelsesmessig uro, og han innrømmer at han er usikker på hvordan han skal begynne å behandle denne informasjonen.

Det mest smertefulle ved situasjonen er at hele familien hans har kjent sannheten bortsett fra ham, som har slått ham som et hardt slag.

Moren hans har sagt at hun aldri forventet at han skulle oppdage sannheten.

Selv om han fortsatt elsker og setter pris på menneskene som har oppdratt ham, kan han ikke annet enn å føle seg forrådt.

I sin søken etter råd og støtte, henvendte han seg til Reddit-brukere og spurte: "Det endrer ikke det faktum at det er familien min, men jeg har så mange følelser. Jeg lurte på om noen hadde en lignende opplevelse eller hadde noen ressurser for meg når det gjelder å behandle det eller bare noen råd.»

Flere brukere delte sine erfaringer, blant andre skrev en:

"Jeg fant ut at min bestefar på min mors side ikke er min biologiske bestefar. Min mor og jeg gikk gjennom mye av det du går gjennom. Det tar tid, men jeg har lært at DNA ikke er det som definerer en familie. Jeg nådde ut til min biologiske familie. Jeg har en onkel og søskenbarn fra bestefaren jeg aldri møtte (han døde året jeg ble født). Bortsett fra onkelen har jeg ingen kontakt med noen av dem. Jeg kan "like" bildene deres på Instagram, men det er det. Jeg har blandede følelser for hele opplevelsen. Først var det sjokkerende og utmattende. Så var det litt spennende å møte nye familiemedlemmer. Nå føles ting tilbake til det normale og det føles som om ingenting har skjedd . I tankene mine er bestefaren min fortsatt bestefaren min. Jeg føler meg ikke annerledes om ham, uavhengig av hele DNA-puslespillet."

"Moren min fant ut i 60-årene at hun var adoptert. Søsteren min og jeg kunne se hvor knust hun var. I din alder burde moren din ha vært ærlig med deg. Dessverre, som hennes barn, kjenner vi fortsatt ikke noen fra hennes side av familien. Det eneste gode er at du fant det ut og nå kan du helbrede," sa en annen.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.