6 stjernetegn som ALDRI burde flytte sammen

01/08/2023 08:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ikke alle har problemer med å bo under samme tak. Men under ingen omstendigheter bør disse seks stjernetegnene bo sammen.

Det er alltid hyggelig å flytte sammen med kjæresten for første gang.

Det er tydelig å se hvordan venner strømmer til for å hjelpe, og det nye paret må under flyttingen finne ut om det nå også kan bli plass til de massive gulvhøyttalerne fra B&O, eller om kontoret må gjøres om til en improvisert walk-in.

Den slags små gnisninger vil være der i ethvert forhold når et par flytter sammen, men det er ikke tilfelle i det hele tatt for disse seks stjernetegnene som rett og slett ALDRI skal flytte sammen.

Skorpionen (23. oktober - 24. november) og Tvillingene (21. mai - 20. juni)

Det er virkelig en dårlig idé for en Tvilling og en Skorpion å bevege seg under samme tak, og dette er rett og slett fordi de to stjernetegnene har svært forskjellige personligheter som synes det er vanskelig å møtes på midten.

Tvillingene er fryktelig sosial og kan snakke av deg øret. De elsker sladder og den sosiale samhørigheten som skapes når du har noen salige hemmeligheter å dele. Men skorpionen føler seg ikke sånn i det hele tatt.

Skorpioner elsker også andres hemmeligheter, men når tvillingen deler i andres ulykker, vil det automatisk føre til at skorpionen ikke stoler på partneren sin.

Skorpionen krever derfor tillit og at de kan stole på hverandre under samme tak, og i løpet av tiden under samme tak vil tvillingen bli frustrert over skorpionens manglende tillit og store behov for privatliv.

Kreps (21. juni – 22. juli) og Væren (21. mars – 19. april)

Kombinasjonen av Væren og en Kreps er rett og slett en for stor følelsesmessig bombe som står i konstant fare for å eksplodere. Væren, med sitt flotte temperament, er klar til å takle alle utfordringer og clinch med andre mennesker som tråkker på tærne hver eneste morgen.

Kreps er derimot mye mer sensitivt og trenger å bli tatt vare på og beskyttet, og liker at en partner er deres skjold mot livets utfordringer.

Her vil væren føle at krepsen krever for mye tid og stell, noe som drar væren ned i gjørma. Krepsen, derimot, vil føle at Væren trommer dem opp og er fullstendig likegyldig til følelsene og problemene som Krepsen går gjennom.

De er derfor en skikkelig dårlig match under samme tak.

Fiskene (19. februar - 20. mars) og Jomfruen (23. august - 22. september)

På papiret er Fiskene og Jomfruen en god match. De motsatte stjernetegnene har hver styrke som de selv mangler.

Jomfruen er praktisk, logisk og veldig detaljorientert, mens Fiskene er litt mer løsslupne og ikke alltid får betalt regningene i tide, kommer oftere for sent og glemmer å gjøre husarbeidet.

Jomfruen blir derfor fort lei av å leke mor og barnevakt til den konstant flyktige og distraherte fisken som ikke forandrer seg.

Merk: Det er verdt å merke seg at det ikke er noen vitenskap bak det ovennevnte, og derfor kan personer med de nevnte stjernetegnene naturlig leve sammen.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.