63 år gammel kvinne får stor makeover: Når mannen ser resultatet bryter han sammen

25/11/2022 13:08

Emma Sletta

Underholdning
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En 63 år gammel kvinne ble valgt ut til en større makeover. Da mannen hennes så resultatet, endte han opp med å bryte sammen.

63 år gamle Brenda Macy ble valgt ut til en fullstendig makeover i 'Ambush Makeover'. Før hun satte seg i stolen, hadde hun ikke fått håret klippet på mange år. Dessuten hadde hun aldri fått det farget heller.

Brenda, bestemor til seks barnebarn, ble valgt for en makeover da hun besøkte Rockefeller Center.

Egentlig hadde hun et stort ønske om å få et nytt utseende, og hun oppfylte dette ønsket. Da hun ble oppdaget av stylistene, trodde de at hun var den rette personen til å gjøre en makeover.

Tilsynelatende skjønte de også raskt hva som skulle til for å få den 63 år gamle bestemoren til å elske utseendet hennes igjen.

Det skriver Newsner.

Da hun dukket opp på selve showet, hadde hun på seg komfortable klær, inkludert løse bukser, langermede topper og flip-flops. Dessuten hadde hun også på seg en vest.

Etter at stylistene Louis og Jill hadde fått muligheten til å jobbe med Brenda, fikk hun en ny frisyre, ny sminke og en helt ny stil.

Det var ikke noe som ble gjort på et par minutter. I stedet var hun borte i flere timer, og i mellomtiden ventet ektemannen Hetchel på å se resultatet. Han har vært gift med Brenda i 45 år.

Kort tid før Brenda er klar til å stå frem og vise frem sitt nye utseende, har mannen hennes bind for øynene. Når det endelig er tid for henne å stå frem, er hun knapt til å kjenne igjen.

Håret hennes har blitt klippet til skulderlengde og har også blitt farge. Samtidig er det brukt en sminke som får henne til å se helt annerledes ut.

Antrekket hennes har også blitt betydelig endret, da hun har blitt utstyrt med en bluse med leopardtrykk og en skinnjakke. Og de løse buksene er erstattet med et par som passer bedre på henne.

Til slutt fjerner Hetchel bind for øynene han har fått, og når han ser sin kone gjennom 45 år, får han tårer i øynene. Han kan ikke ta øynene fra henne mens han gråter over hennes vakre makeover.

Brenda er også fornøyd med makeoveren hun har hatt, men hun hadde vanskelig for å uttrykke den. Alt hun sier er at utseendet hennes er "annerledes" da hun nesten er i sjokk.