«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» tabbe: Bommet med 14 år

01/11/2023 16:00

Emma Sletta

Underholdning
Foto: Matti Bernitz/Warner Bros. Discovery
Foto: Matti Bernitz/Warner Bros. Discovery
TVNorge beklager etter tabben.

På torsdags- og søndagskveldene kan nordmenn benke seg ned foran TV-en å følge kjendisene slite seg gjennom beinharde etapper i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis».

For et par uker siden var det duket for den årlige etappen hvor de to deltakerlagene blir slått sammen for å konkurrere mot programleder Tom Stiansen (53).

Tradisjonen tro fikk Stiansen med seg forsterkninger på sitt lag, og i år var det hockeygutta Martin Ylven (34) og Anders Myrvold (48) som returnerte til programmet for anledningen.

Hockeygutta var å se i vårens team-utgave av programmet, og er dermed godt kjent for produksjonen. Likevel gikk TVNorge på en blemme da én av gutta igjen skulle introduserer for TV-seerne. 

Det skriver Se og Hør. 

Supringer er grafiske virkemidler som dukker opp på TV-skjermen og skal vise for eksempel navn, alder og yrke.

I «71» står alder, navn, yrkestittel og Instagram-navn i supringen på deltakerne, men på Ylven gikk det helt i ball.

Sammen med Myrvold dukket han opp i tre programmer, og i samtlige ble det i supringen oppgitt av den tidligere hockeyspilleren er 48 år gammel.

Artikkelen fortsetter under bilde...

Foto: Skjermbilde fra TVNorge

Det er imidlertid langt fra sannheten.

Ylven er 34 år, hele 14 år yngre enn det supringen sier. Myrvold derimot, han er 48 år.

"Her har nok grafikksystemet tullet litt med oss, og alderen til Anders har fulgt med over på Martin. Det beklager vi, og retter opp til fremtidige visninger", forteller pressekontakt i Warner Bros. Discovery, Marianne Aambø, til Se og Hør.