Amanda ville ha katten i Halloween-kostyme: Da gjør katten noe uventet

02/11/2023 11:00

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Katten Lindo var kledd opp til Halloween, men var tydeligvis ikke klar for å kvitte seg med kostymet igjen.

Halloween er i full gang, barn i kostymer ringer på døra, vil ha godteri eller 'lage' trøbbel.

Selv en katt eller to kan ikke unnslippe denne amerikanske høytiden. Katten Lindo fra Toronto hadde også generalprøve for noen dager siden.

Eieren hans Amanda pakket ham inn i en Dracula-kappe. Selv om Lindo ikke er noen fan av å kle seg ut, viste det seg at det nye antrekket hans var et lykketreff.

Den medfølgende videoen gikk viralt på TikTok søndag. Fordi katten ikke ville skille seg med kostymet når eieren hans ville ta det av igjen.

Klippet lyder: "Jeg kledde katten min i et Dracula-kostyme og han ville ikke ta det av seg etterpå. Han gikk til og med på cardio i den og gikk deretter til middag. Jeg hadde gjester over og han fortsatte å ha det på seg."

Lindo er i sitt rette element i videoen, som allerede har fått 1,2 millioner klikk og drøyt 200.000 likes siden søndag. Han gjør alt han kan for å slippe å skille seg av antrekket.

«Han elsket virkelig dette kostymet», heter det i kommentaren ved siden av klippet som siden har gledet så mange mennesker.

Eier Amanda snakket til Newsweek og forklarte: "Overraskende nok likte han Dracula-kostymet og fortsatte - kanskje fordi det ser mer ut som en kappe og han liker vanligvis å bli pakket inn i tepper."

Han fortsatte: "Jeg kledde også på de andre kattene mine. De så ikke ut til å bry seg. Men de var absolutt ikke så ivrige som ham og oppførte seg ikke som det."

Nedenfor kan du se klippet av katten Lindo.

Læs også: