Andrea vil ha verdens største lepper: Har hatt 27 injeksjoner

09/03/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Før jul fikk hun sin 27. injeksjon.

Mange er villige til å strekke seg langt for å nå sine mål og både plastisk kirurgi og kosmetiske inngrep øker jevnt og trutt.

Men det er nok de færreste som vil gå så langt som Andrea Emilova Ivanova fra Sofia i Bulgaria. 22-åringen har ett mål og det er å ha de største leppene i verden.

Fra 2018 til 2020 har den bulgarske kvinnen hatt fillers i leppene ikke mindre enn 20 ganger.

Hver injeksjon har kostet henne rundt 1165 danske kroner – men det har ikke stoppet henne.

Før jul hadde hun sin 27. runde med leppefiller, skriver Dagens.dk.

De store leppene hennes har ikke bare gitt henne økt selvtillit. De har også gitt Instagram et stort løft, hvor hun nå har over 26.000 følgere.

– Mange menn fra hele verden skriver til meg på mine sosiale medier og tilbyr meg penger, reiser og inviterer meg til å møtes hele tiden, sier Andrea ifølge The Sun.

Men Andreas lege har advart henne om å være oppmerksom på selv den minste smerte i leppene hennes, da fremtidige prosedyrer potensielt kan være "dødelige".

Selv om hun synes det er vanskelig å spise, blant annet på grunn av størrelsen på leppene, insisterer hun på at hun ikke får nok mett i dem.

– Jeg elsker dem og føler meg mye bedre med leppene mine. Veldig snart skal jeg også få gjort nye prosedyrer for leppe- og kinnforstørrelse, sier hun.

I tillegg til lepper har Andrea også hatt brystforstørrende operasjoner.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.