Angelica skulle bare ta øyendråpene sine: Så skjedde det værst tenkelige

04/09/2017 10:30

Anniken Hauge

Underholdning
Foto: Privat
Foto: Privat
En 25-årig svensk kvinne var utrolig uheldig da hun fredag skulle ta øyendråpene hun bruker for å forhindre tørre øyne.

Det gikk virkelig galt for Angelica Konradsson fra byen Umeå i Sverige, da hun fredag forrige uke skulle ta øyendråpene sine. For da hun grep etter den lille flasken, tok hun istedet en liten flaske med superlim.

Hun oppdaget dessverre ikke feilen før det var for sent - og plutselig kunne hun ikke åpne det ene øyet.

Det skriver den svenske avisen Expressen

"Jeg skulle lime fast en trebit inne i skapet, og derfor stod flasken med lim der - hvilket jeg nå innser var veldig dumt. Og jeg trenger vel ikke å fortelle at det gjorde veldig vondt", forteller Angelica Konradsson til Expressen.

Angelica Konradsson kjente straks den kraftige smerten, og forstod at hun ble nødt til å komme seg avgårde til legevakten. Der trodde ikke legene sine egne øyne, men etter et par timer kunne Angelica dra hjem igjen med en lapp på det ene øyet.

"De fortalte meg at limet var mekanisk og ikke kunne løses opp. Men de klarte å få noen bedøvelsesdråper inn for å tørke øyet. Jeg kjente det, men det var ikke uutholdelig", sier hun.

Legen som behandlet Angelica fortalte til Expressen at vedkommende ikke har opplevd noe liknende før. Samtidig har det tilsynelatende vært et problem de siste 30 årene, da produsenter av supelim har begynt å lage små flasker som likner flaskene med øyendråper.

Heldigvis endte det godt for Angelica som var til en ny sjekk senere med øyet. 

"Jeg var på en undersøkelse i dag, og det viste seg at slimhinnen på hornhinnen er begynt å regenerere, så alt har gått bra", forteller hun.