Ariana Grande: Tar nytt sjokkerende steg i forholdet med gift mann

15/09/2023 16:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ingen av partene har offisielt skilt seg - men nå skal det nye paret bo sammen i New York.

Ariana Grande (30) og Ethan Slater (31) ser ut til å ha tatt neste skritt i forholdet deres.

Det nye kjendisparet skulle ha flyttet sammen i New York en stund. Det skriver Daily Mail.

Ethan Slater er i full gang med forberedelsene til Broadway-produksjonen «Spamalot», og det bør derfor være i den forbindelse Ariana og Ethan har valgt å tilbringe hverdagen sammen under samme tak.

En kilde nær situasjonen sier til Daily Mail at Ariana Grande og Ethan Slater «henger på» etter at deres hemmelige romantikk ble offentlig.

– Ariana bor sammen med en gift mann akkurat nå, mens hun fortsatt er gift. Det ser ut til at Ariana holder på Dalton hvis ting med Ethan ikke går, sier kilden ifølge Daily Mail og fortsetter.

- Det er bare rart at hun bor sammen med Ethan og fortsatt ikke har arkivert papirene for å avslutte det med Dalton.

På papiret er både Ariana Grande og Ethan Slater gift med andre mennesker.

I juli rapporterte imidlertid TMZ at Ariana Grande og Dalton Gomez skulle ha søkt om skilsmisse - selv om Daily Mails angivelig "nære kilde til situasjonen" ser ut til å rapportere noe annet.

Ikke engang to uker senere kom det frem at Ethan Slater hadde forlatt både kona og barnet for å være sammen med Ariana Grande, og kort tid etter søkte han også om skilsmisse.

Ethan Slaters kone – fortsatt på papiret uansett – Lilly Jay, har også vært ute med raken. Her er hun ikke sjenert for å kaste Ariana Grande, akkurat som hun også antyder at Grande og Slater har hatt en affære.

Historien om Ariana Grande og Ethan Slaters romanse – eller muligens affære – tok også en ny vending i august.

Romansen mellom Grande og Slater skal ha oppstått under innspillingen av filmen «Wicked». I samme periode skal Ariana Grande og Dalton Gomez ha vært på flere doble dater med bare Ethan Slater og Lilly Jay.