Ashley Graham viser frem alt i uretusjerte bilder

17/03/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Overlater ingenting til fantasien.

Ashley Graham er med et ord et ikon.

Den 34 år gamle modellen og trebarnsmoren ser ut til å ha gjort alt i karrieren: vært vertskap for TV-serier, gitt ut bøker, gått rullebaner og spilt hovedrollen i annonsekampanjer og på magasinforsider.

Og i det siste har Instagramen hennes vært passe ikonisk. Nylig har hun delt en ufiltrert nakenvideo fra sengen sin, samt lagt ut et helt nakenbilde til sine 18,9 millioner følgere uken før.

Tidligere har hun også delt noen ærlige bilder av graviditetskroppen hennes på plattformen for å vise en vakker og ekte representasjon av hvordan graviditeten ser ut.

Instagram-følgerne hennes fikk nok en fantastisk overraskelse i går (27. august) da hun la ut helt nakne, uretusjerte bilder av seg selv fra en fersk magasin-shoot.

Shootingen det gjelder er for kjendisstylisten Katie Grands Perfect Magazine og ble tatt opp av fotografen Zhong Lin.

Ashley poserer mot et dristig blått bakteppe iført ingenting annet enn en rufsete bob og dramatisk eyeliner, kunstnerisk tilbakelent mot bakken.

Hun er en supermodell, så hun ser fantastisk ut, og det er en gammel Hollywood-stemning (jeg får mye Sophia Loren-energi her) til bildene som får dem til å se helt klassiske ut.

Interessant nok la Ashley ut noen utvalgte bilder fra skytingen sammen med et skjermbilde av en tekstsamtale mellom henne og Grand i en karusell på Instagram-feeden hennes.

Skjermbildet videresender en samtale der Grand hadde strukket ut hånden for å spørre:

"Hei Ashley, hva tenker du konseptuelt om å ikke retusjere bildene?" Som svar hadde Ashley svart:

"Jeg personlig tror det er det beste valget! Bildene ser fantastiske ut og taler for seg selv..." Skjermbildet avsluttes med at Grand legger til: «Yay! Jeg også!!"

Vi er helt enige, bildene ser fantastiske ut - og Ashleys fans ser ut til å tenke det samme også. Kommentarseksjonen på bildene inkluderer mange brann-emojier samt komplimenter som "Perfeksjon!!!" og «Uvirkelig» og «Du ser fantastisk ut».

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.