Avslører første scene av 'Stranger Things' sesong 5

08/11/2023 11:00

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Netflix
Foto: Netflix
Nå avslører Duffer-brødrene den første scenen av 'Stranger Things' sesong 5.

Det føles som en evighet siden sist vi hadde en sesong av «Stranger Things», og det kan gå enda lenger før neste er her.

For å gjøre ventetiden litt bedre, har skaperne avduket den første scenen i den kommende og dermed femte sesongen – en liten teaser. Det er det LADbible skriver.

Men la oss starte med et lite tilbakeblikk på sesong fire av Netflix-serien.

Det var i løpet av denne sesongen at Kate Bushs «Running Up That Hill» plutselig begynte å klatre på listene på både iTunes og Spotify.

Sesong fire huskes også for den episke scenen der Eddie spilte en fantastisk gitarsolo på toppen av traileren sin. Og så er det Hopper, som havnet i et russisk fengsel med en Demogorgon.

Studenten bruker mesteparten av tiden på tilbakeblikk til fortiden sin og innser at det var hun som åpnet en port til The Upside Down. Nå har brødrene Matt og Ross Duffer avslørt scenen som sesong fem begynner med.

«Sesong 5. Kapittel 1. Scene 1», sto det i et innlegg på sosiale medier X, tidligere kjent som Twitter, etterfulgt av et bilde av manuset.

"Lyden av en KALD VIND. Knirkende trær. Og..."

"ET BARNS STEMME. En kjent sang synger:"

Og det er det. Slik begynner sesong fem. Men selvfølgelig er spekulasjonene allerede i full gang når fansen prøver å finne ut hvem de tror stemmen tilhører, hvor scenen finner sted og hva som egentlig skjer.

Mange var raske til å gjette – og dette overrasker deg kanskje ikke: «DET ER WILL».

En annen bruker delte til og med en scene fra sesong én episode syv der Will ligger på gulvet og teksten lyder: "Should I stay or should I go now?"

Dette har fått mange til å tro at den kommende sesongen begynner med «et tilbakeblikk av Will i opp-ned», hvor han synger «Should I stay or should I go» igjen.

Imidlertid var det også de som ba om mer og uttrykte sin utålmodighet:

"KOM IGjEN, DU KAN IKKE FORLATE OSS SLIK. (P.S. jeg gleder meg til sesong 5)," skrev en bruker.

Sesong 5 av «Stranger Things» skal ha premiere i 2024.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.