Avslører: Vraket i gigantrollen

24/11/2022 13:20

Emma

Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Joe Jonas prøvde å lande rollen som Spider-Man i 2012, men ble slått på målstreken.

Tobey Maguire, Andrew Garfield og Tom Holland.

Hvis du er en fan av den ikoniske superhelten Spider-Man, trenger du ikke å bruke lang tid på å finne ut hva de tre skuespillerne har til felles. De har alle satt ansiktene sine til edderkopp superhelten gjennom årene over seks forskjellige filmer.

Men faktisk kunne musiker og Disney-stjerne Joe Jonas vært en del av klubben. I et nytt intervju med Variety på podcasten 'Just for Variety' avslører han at han var på audition for rollen som Spider-Man før 'The Amazing Spider-Man' i 2012.

Han ble imidlertid avvist til fordel for Andrew Garfield.

"Jeg husker for mange år siden at jeg var i gang for rollen som Spider-Man, og jeg var veldig, veldig spent, men det var året Andrew Garfield fikk det," sa han.

– Han var åpenbart den rette.

33 år gamle Joe Jonas forteller at han ofte rammes hardt av å bli avvist i slike situasjoner.

– For øyeblikket er du knust eller helt slått. Men så skjønner du at den andre personen er fantastisk, sier han, og understreker at han aldri kom så langt i prosessen med å spille Spider-Man at han hadde på seg kostymet.

Joe Jonas er kjent fra musikaltrioen Jonas Brothers, der han og brødrene Nick og Kevin står bak låter som «Sucker» og «Leave Before You Love Me».

Jonas er også kjent fra Disney-filmene 'Camp Rock' og 'Camp Rock 2: The Final Jam', hvor han spilte sammen med blant andre Demi Lovato.

Han giftet seg med 'Game of Thrones' -stjernen Sophie Turner i 2019, og sammen har de datteren, Willa.