'Baywatch'-stjernen Alexandra Daddario kaster inn håndkleet: Deler helt nakent bilde

15/06/2023 20:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Alexandra Daddario, kjent blant annet fra filmen 'Baywatch', har overrasket med et helt avkledd bilde.

Skuespillerinnen Alexandra Daddario har delt et helt avkledd bilde av seg selv på Instagram. Det er imidlertid ikke alle som har tatt det bra, som flere av hennes følgere har gitt uttrykk for i kommentarfeltet.

På bildet kan den 37 år gamle skuespilleren ses sitte helt avkledd på en seng. Videre kan du se at hun har bena i kryss på en slik måte at de intime områdene dekkes. Hun tok bildet av seg selv i et speil.

Den kjente skuespilleren har mer enn 24 millioner følgere på det sosiale mediet Instagram, hvor hun har valgt å dele bildet.

Kommentarfeltet viser imidlertid at ikke alle har et positivt syn på bildet. Flere av kommentarene som er skrevet til bildet er av negativ karakter.

De aller fleste som har kommentert bildet roser henne for utseendet og pågangsmotet. Andre ser det imidlertid helt annerledes ettersom de ikke synes hun burde delt et slikt bilde av seg selv.

Ifølge Ekstra Bladet er dette fordi mange av dem mener at hun er så dyktig at hun ikke bør dele slike bilder. De tror med andre ord ikke det er behov for at hun søker oppmerksomhet ved å dele nakenbilder på sosiale medier.

"Hold deg unna slike publisitetsstunts. Talentet ditt er nok i seg selv. Det er trist å se deg gjøre noe slikt," skriver en av hennes mange millioner følgere blant annet til bildet.

I tillegg er det også flere som har anklaget den kjente skuespilleren for å være oppmerksomhetssøkende. «Det er så trist at hun søker oppmerksomhet på den måten», står det f.eks. en bruker som skrev.

Til tross for at det er mange som har uttalt seg kritisk om bildet, er ikke dette tilfellet for alle. Naturligvis er det også andre som har rost både bildet og utseendet hennes.

«Nå tror jeg på engler», skrev en person, mens en annen bruker støttet dette ved å skrive: «Jeg har dødd og gått til himmelen».

Alexandra Daddario er blant annet kjent for filmatiseringen av TV-serien 'Baywatch', men har også roller i 'Percy Jackson & the Lightning Thieves' og 'San Andreas' samt TV-serien 'The White Lotus' .