Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie

27/01/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.

En 57 år gammel bestemor har sluttet seg til OnlyFans for å hjelpe til med å betale husleien midt i levekostnadskrisen.

Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte en OnlyFans. Zoe (24) tar bildene for sin 57 år gamle mor - som har 25 000 følgere. Det skriver Birminghammail.

«Jeg trodde aldri på en million år at jeg skulle være i denne posisjonen, ett ord; bemyndiget, sa hun. «Jeg kommer til å fortsette å lage videoer så lenge jeg har et publikum – selv om jeg er 90 og rynkete.

En dag innrømmet jeg overfor datteren min at jeg bekymret meg for hvordan jeg skulle legge bort nok penger til pensjonisttilværelsen. Hun fortalte meg så om OnlyFans-kontoen sin, som hun hadde holdt på med i et par år og hadde en grei inntekt fra.

"Til å begynne med var jeg litt bekymret for sikkerheten hennes, men hun fortsatte å oppmuntre meg til å prøve det, og snart tenkte jeg at jeg kunne like godt. Nå elsker jeg det absolutt."

Den fraskilte bestemoren sa: "Zoe og jeg slår oss ofte sammen og tar fotoshoots av mor og datter som alltid får tungene til å logre.

«Menn så unge som 19 år har abonnert, og jeg tror det er et nisjemarked å være en hot bestemor, noe som hjelper. For å være ærlig, overrasker det meg likevel alltid at de vil ha meg. Jeg er egentlig ikke ute etter en mann, spesielt ikke en lekegutt, for øyeblikket, siden jeg nyter jobben min og alle mennene på nettet – men aldri si aldri. Å gjøre dette som en eldre kvinne har vært så styrkende på mange forskjellige måter.

"Det har gitt meg økonomisk uavhengighet og hjulpet meg til å elske kroppen min. Kvinner blir fortalt at for å være attraktive må vi være unge og tynne – men jeg kan fortelle deg at dette absolutt ikke er tilfelle. Menn elsker mine rynker, mine groper, mine strekkmerker.Jeg har hatt noen merkelige forespørsler, men en fan ba meg tråkke på feil på kameraet (jeg gjorde det ikke) – og det er så mange mennesker der ute med fotfetisjer, det er utrolig.

"For meg er "bestemor"-merket flott, og det er mange mennesker der ute som synes vi er svært ettertraktede. Jeg er en bestemor som er stolt over å vise frem det jeg har." Zoe sa: "Jeg er så stolt av moren min for hennes utrolige etikk, siden hun er så dedikert og på ballen - det er virkelig inspirerende."

Viktoria la til: "Hver enkelt person har virkelig vært støttende og fortalt meg at jeg er inspirerende eller modig. I tillegg vet de alle hvilken vanskelig tid jeg har vært gjennom, så de er glade for å endelig se at jeg trives."

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.