Bruce Willis' datter kaster ALLE klærne sine: Overlater ingenting til fantasien

24/08/2023 23:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Rumer Willis (35), datteren til skuespilleren Bruce Willis (68), viste seg uten klær to ganger, noe som gikk imot noen fans.

Når du får barn, endres livet ditt plutselig. Rumer Willis, som har vist seg mer åpent på Instagram, finner nå ut av det. I to av sine siste artikler skriver den nybakte moren om sin endrede kropp, om takknemlighet og ren lykke som nybakt mor.

«Denne nye versjonen av meg er noen jeg elsker mer enn jeg noen gang trodde jeg kunne», er bare noen av amerikanerens poetiske ord. Men så dyptgående og filosofisk som innlegget til Rumer er, har følgere hennes mye å klage over.

På sitt siste bilde presenterer Rumer seg selv uten sminke og avdekket mens hun ammer sin unge datter, Louetta Isley. I stedet for oppmuntring fikk imidlertid blondinen mange sinte kommentarer.

Mens en bruker kalte henne en «usikker narsissist», kritiserte andre at det å amme en baby ikke skulle vises på nettet. Fansen hadde også få fine ord til nakenbildet av 35-åringen, som hun også publiserte på Instagram for noen dager siden.

«Det trenger vi ikke, ta klær på», sto det i en kritisk kommentar. Og Rumer? Hun sluttet selvsagt ikke med de negative reaksjonene, og svarte: «Jeg synes det er utrolig viktig å snakke om det, for det er for mye skam til å bli født inn i en kvinnes kropp».

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.