Brudepar skal danse brudevals: Plutselig blir festen avbrutt av en uventet gjest

19/05/2023 09:50

Emma Sletta

Underholdning
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Et brudepar får sitt livs sjokk når de ser hvem som avbryter bryllupsfesten kort tid før de skal danse bryllupsvalsen.

Matt og Kya Debono fra Australia hadde vært under økonomisk press i lang tid, og derfor slet de med å få endene til å møtes. Matt var arbeidsledig, og situasjonen ble absolutt ikke bedre da Kyas mor plutselig døde.

Til tross for at drømmen deres var et stort bryllup med familie og venner, virket det ikke sannsynlig å bli en realitet i nær fremtid.

Matt var imidlertid ikke villig til å gi opp sin store drøm. Han bestemte seg derfor for å kontakte KIIS 1065, og forklarte at hans største drøm var å overraske sitt livs kjærlighet med et vakkert og minneverdig bryllup.

Det skriver Delbart.

Til deres overraskelse svarte radiostasjonen at de var villige til å betale for hele bryllupet. Dette betydde at de ville betale alt fra bryllupsantrekk til sermonien, underholdning og den påfølgende bryllupsreisen. Men det var ikke alt.

Besøk av en uventet gjest

Paret hadde blitt spurt av radiostasjonen hvilken sang de ville danse til under bryllupsvalsen. Her valgte de Ed Sheerans «Thinking Out Loud», da det var en sang de begge elsket.

Da paret var klare til å danse bryllupsvalsen, kom plutselig en uventet gjest inn døren kort tid før musikken skulle starte.

Personen som møtte opp var ingen ringere enn den verdenskjente sangeren Ed Sheeran. Han hadde bestemt seg for at han ville gi brudeparet en overraskelse som de aldri ville glemme.

Verdensstjernen hadde hørt at radiostasjonen hadde planlagt et spesielt bryllup for Matt og Kya, hvor de skulle danse til en av sangene hans. Derfor kontaktet han radiostasjonen og fortalte at han ønsket å overraske det nygifte paret med en uforglemmelig forestilling.

Du kan se en video nedenfor der Matt og Kya blir overrasket og nesten sjokkert over at Ed Sheeran plutselig dukker opp i bryllupet deres.