Camila Cabello overvelder fans med dramatisk forvandling

07/02/2024 10:00

Sofie

Underholdning
Foto: Ron Adar / Shutterstock.com
Foto: Ron Adar / Shutterstock.com
Camila Cabello overvelder fans med dramatisk forvandling.

Camila Cabello, kjent for sine karakteristiske mørke lokker, har overrasket fansen med en dramatisk forandring, og debuterte med det nye blonde håret på Instagram.

Den 26 år gamle sangerinnen tekstet forvandlingen hennes med en enkel «Det er på tide», og viser frem hennes dristige nye utseende i en serie klipp som avslører håret hennes fra forskjellige vinkler.

I de delte opptakene ser Cabellos hår litt fuktig ut, supplert med en dristig makeup-look med svart eyeliner og glitrende lipgloss.

Foto: Instagram

Denne slående endringen har utløst en bølge av begeistring blant følgerne hennes, og mange har uttrykt sjokk og beundring for hennes vågale valg.

Ifølge Page Six har kilder nær Cabello bekreftet at sangeren faktisk farget håret hennes, og avviser enhver spekulasjon om at det nye utseendet kan være et resultat av en parykk.

Forvandlingen ble utført av kjendisfrisøren Nikki Lee, som delte at Cabello siktet mot «et stort øyeblikk i 2024» og bestemte seg for å omfavne en farge hun aldri hadde prøvd før. Å oppnå den ønskede blonde fargen krevde tre separate fargingsøkter, og gikk fra Cabellos naturlige mørke farge til hennes nåværende lyse tone.

Fansen har oversvømmet Cabellos Instagram med kommentarer, og feiret sangerens avgang fra hennes mørkhårede utseende. "Wooow! En ny æra," utbrøt en fan, mens en annen kommenterte,

"Jeg kunne ikke kjenne deg igjen, men YEEES." Den overveldende responsen fremhever spenningen og støtten til Cabellos nye kapittel, mens hun eksperimenterer med utseendet sitt og fortsetter å overraske og glede publikum.