Courteney Cox innrømmer: "Det angrer jeg mest på"

10/03/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Courteney Cox forteller henne største anger gjennom karrieren.

Friends-stjernen satte seg ned med Gloss Angeles-podcasten for å prate om alt som er skjønnhet.

Hun avslørte for verter og skjønnhetsjournalister Kirbie Johnson og Sara Tan at hun skulle ønske hun aldri fikk fillers i ansiktet hennes.

"Å tro at jeg ble eldre da jeg var veldig ung, det er bare en grusomhet, bortkastet tid; det er en dominoeffekt, det er som om du ikke skjønner at du ser litt ut, så da fortsetter du å gjøre mer fordi du ser ut normalt for deg selv," sa hun.

«Du ser deg i speilet og sier «Åh, det ser bra ut», tenker du, og du skjønner ikke hvordan det ser ut for den utenforstående personen og bare gjør for mange fillers og må fjerne dem, som heldigvis kan fjernes, jeg tror jeg rotet til mye og jeg klarte å reversere det meste, nå er jeg faktisk bare eldre."

Scream-stjernen la til at hun fortsatt noen ganger er lamslått av gamle bilder av henne da hun var i ansiktsfiller-æraen.

"Jeg ser på bilder av meg fra da jeg syntes jeg så bra ut, og jeg kan ikke tro det," sa hun. Dessverre for Cox var det mange på sosiale medier som tok sjansen på å være enig med henne.

En Twitter-bruker sa: «Jeg vil ikke lyve, ansiktet hennes var en smule distraherende og avbrutt i Scream 6. Det tar fra henne fordi hun ikke kan uttrykke tristhet på film lenger.»

En annen la til: "Damer, naturlig er best. Dette ser ikke bra ut i det hele tatt."

En tredje kommenterte: "Jeg synes ikke hun ser dårlig ut, men jeg tror disse kjendisene må innse at de ser bra ut som de er. Jeg er ikke imot filtre eller injeksjoner eller hva du måtte ønske. Jeg synes naturlig skjønnhet bare bør omfavnes mer ikke enn å prøve å forandre deg selv."

Det er ikke første gang Cox har snakket ut om forholdet hennes til utseendet hennes opp gjennom årene.

Skuespilleren fortalte New Beauty i 2017 at plastisk kirurgi og andre kosmetiske prosedyrer ble normalisert i Hollywood-kretser, spesielt blant kvinner.

"Du går til en lege som ville si:" Du ser bra ut, men det som vil hjelpe er en liten injeksjon her eller filler der, "forklarte hun.

Etter hennes beslutning om å fjerne filler, sa Cox: "Jeg føler meg bedre fordi jeg ser ut som meg selv. Jeg tror at jeg nå ser mer ut som den personen jeg var."

Hun fortsatte: "Ting kommer til å endre seg. Alt kommer til å falle. Jeg prøvde å få det til å ikke falle, men det fikk meg til å se falsk ut. "Du trenger bevegelse i ansiktet ditt, spesielt hvis du har tynn hud som meg.

"Dette er ikke rynker - de er smilelinjer. Jeg har måttet lære å omfavne bevegelse og innse at fillers ikke er vennen min."

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.