David rev ned en falleferdig vegg: Fikk et sjokk da han så hva som var skjult

24/10/2023 08:00

Sofie Hansen

Underholdning
Genrefoto: YouTube
Genrefoto: YouTube
David og resten av "teamet" fikk et ganske stort sjokk.

En sjokkerende oppdagelse har nå sett dagens lys. Gjemt i en vegg i et nesten falleferdig hus i USA er det funnet en ølflaske, og ifølge et Reddit-innlegg inneholder flasken en mildt sagt sjokkerende melding.

Det fremgår av varselet at flasken ble funnet i forbindelse med undersøkelse av huset for farlige stoffer.

"Denne flasken ble etterlatt her av rørleggeren 25.03.1955," står det på flaskens etikett.

Det betyr at lappen funnet i en Gunther Beer ble skrevet bare fem år før Gunther Brewing Company sluttet å brygge i 1960, etter å ha blitt overtatt av Hamm's Brewing Company.

I tillegg kan David, som fant flasken, fortelle Newsweek at han i løpet av hans 17 år med mer enn 3000 rivinger har «aldri sett noe lignende», skriver UniLAD.

På den annen side kan han fortelle at han flere ganger har funnet en flaske som inneholdt urin, som han var redd for at denne flasken også inneholdt.

Heldigvis gikk det raskt opp for ham at flasken faktisk var tom, og hele teamet ble 'blåst bort' av funnet.

Foto: Reddit.com

— Vi syntes det var ganske kult, og så la vi merke til lappen og ble blåst bort, sier han.

"Vi stoppet alle arbeidet for å beundre den og undre oss over dens opprinnelse, rørleggeren og hva som foregikk i år 1955. Vi tok alle bilder av den for å vise vennene våre."

David og teamet inspiserte det gamle hjemmet, som sies å være i «dårlig stand» før det ble revet for å gi plass til en parkeringsplass.

Faktisk beskrev han hele hjemmet som en 'tidskapsel' som var "komplett med speilskap på badet som hadde et hull for å sette brukte engangsbarberblader bak veggen."

David bestemte seg for å dele funnet med Reddits 'Mildly Interesting'-forum, der historien hans ble møtt med tonnevis av kommentarer fra folk som hadde gjort andre interessante funn.

"Jeg fant en i hjemmet mitt da jeg holdt på å bygge om. Den var gjemt i baderomsveggen," skriver blant annet en Reddit-bruker.