De oppdaget et mystisk rom i oldeforeldrenes hus: De var målløse etter å ha åpnet døren

31/03/2024 12:00

Sofie

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Å pusse opp gamle hus kan føre til oppdagelse av noe fra de som bodde der før, og til og med gjemmesteder eller skjulte rom. En TikToker opplevde dette da hun kom over et lukket rom i et hus som tilhørte oldemoren for mange år siden.

En TikTok-bruker fra den meksikanske delstaten Sonora, Dayanne Flores, som har en profil med brukernavnet @dayannefloresa på sosiale medier, ryddet huset til sin avdøde oldemor. Den gamle eiendommen hadde stått forlatt i årevis, men kvinnen oppdaget at den skjulte en overraskende hemmelighet.

Dayanne og partneren hennes sorterte minner, pyntegjenstander og andre ting fra oldemoren hennes. På et tidspunkt oppdaget paret en dør som ikke kunne åpnes. Det krevde mye kraft. Hva var bak denne døren?

Da Dayanne og partneren hennes gikk inn i oldemorens hemmelige rom, så de mange religiøse, katolske bilder og andakter. Inne i det skjulte rommet var også antikke møbler og mange bokser med ukjent innhold.

Besøket på oldemors hemmelige rom ble en skikkelig hit blant nettbrukere. TikToker-brukeren laget to videoer som ble sett av totalt over 55 millioner brukere på relativt kort tid. Det manglet heller ikke på kommentarer.

«Jeg har alltid drømt om å være i min bestemors hus i Mexico og oppdage mystiske dører og rom, gå inn i dem og fordype meg i dem», skrev en bruker.

På TikTok kan du finne mange opptak der brukere deler lignende oppdagelser. Den store interessen vekket Kornelia, som er interiørarkitekt og driver den populære profilen @ksnatelier.

Hun bestemte seg for å vise brukerne oldemorens hus fra 1915 og hva hun fant der inne.

Hun oppdaget blant annet sykehusutskrifter og religiøse blader, hvor det eldste eksemplaret var fra 1926. I et eksemplar fra 1947 kan du finne informasjon om verdens og polakkenes skjebne etter krigen.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.