De ser helt like ut, og så deler de alt – til og med forloveden

01/08/2023 07:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Anna og Lucy er tvillinger, og de har samme jobb, fullfører hverandres setninger og har faktisk samme partner.

Søsken ser og ligner ofte på hverandre, og selv om australske Anna og Lucy DeCinque er eneggede tvillinger, ligner de nok mer på hverandre enn du kanskje tror.

Det sier seg selv at de ligner hverandre fysisk, da de er eneggede tvillinger, og selv om det nok ikke er rart at personlighetene deres ligner på hverandre, vil nok de fleste synes det er rart at de ligner hverandre så mye om hverandre. som de gjør.

Det er ekstremt. For eksempel, ifølge SCMP, har de to samme jobb og de samme toalettvanene, i tillegg til at de har på seg de samme klærne og fullfører hverandres setninger.

De er også forlovet med samme mann.

Foto: Instagram

De to identiske søstrene dukket opp på TLCs program 'Extreme Sisters' tilbake i januar, og her avslørte de blant annet at de begge er forlovet med Ben Byrne, som fridde til de to samtidig (med identiske ringer, selvfølgelig ) etter at han hadde vært sammen med dem begge i 11 år.

Det ble også forklart i programmet hvordan Anna og Lucy planlegger å bli gravide med Ben samtidig og oppdra to døtre som forhåpentligvis blir akkurat som mødrene sine.

De to – og Ben – lever en livsstil som få kan venne seg til, og de møter også ofte kritikk og undring, men spør du dem selv, angrer de ikke.

"Programmet gjorde oss mer ekstreme. Det fikk oss til å innse hvor mye vi elsker hverandre og ikke kan leve uten hverandre i det hele tatt. [...] vi fungerer som én person," uttalte de begge synkronisert, og utdypet at de enten kan ikke leve uten Ben.

Han er den første mannen de har vært sammen med samtidig, og de har ingen planer om å erstatte ham. De mener begge at de ikke kan klare seg uten hans personlighet, sans for humor og evne til å behandle dem slik de ønsker å bli behandlet.

"Han behandler oss alltid på samme måte. Han skiller oss aldri og han vil ikke snakke med hver av oss," har tvillingene forklart, og utdypet at Ben heller aldri kysser den ene uten å kysse den andre.

For å lære mer om DeCinque-tvillingene og Ben, kan du følge dem på Instagram, hvor de har en profil som heter @annalucydecinque.

Her har tvillingene mer enn 130 000 følgere.