Denne har du manglet hele livet: Nå kan du kjøpe den etterlengtede hodehengekøyen

Foto: NodPod via Kickstarter
Foto: NodPod via Kickstarter
Den er kanskje helt overflødig. Men allikevel etterlengtet.

Du kjenner deg kanskje igjen hvis du har vært ute og fløyet en lengre tur: Du setter deg til rette. Du kan leve med den manglende benplassen. Du kan justere setet slik at du lener overkroppen passe langt bakover til å finne en okay sovestilling. Men så er det hodet...

Skal du legge det opp mot den fremmede mannen til venstre for deg?

Eller få strekk i nakken ved å legge hodet mot vennen din som sitter på høyre side? Han risikerer i så fall å få sikkel på skulderen...

Du har ikke noe valg. Du ender med å sitte og nikke i søvne, og hver gang du får slappet ordentlig av, våkner du med rykk fordi det store hodet ditt detter ned mot brystet.

Men nå har et klokt amerikansk hode, Paula Blankenship, muligens løst dette 'førsteverdensproblemet':

Hode-hengekøyen er med andre ord oppfunnet.

"NodPod" er lansert på oppstartssiden Kickstarter, og er det geniale svaret på flypassasjerers årelange bønn om å holde hodet i en cirka 90 graders vinkel fra brystet, så man kan sove nesten som hvis man lå i sin egen seng.

Hodehengekøyen kan brukes på fly, men er også egnet til setene i bil (men la nå være med å kjøre med den på, ikke sant?), tog, kontorstolen... Og så er den naturligvis ikke i veien for han eller hun som sitter bak deg - de kan fortsatt se den lille skjermen på flysetet bak deg.

Produktet er på kort tid blitt så populært at det er blitt samlet inn dobbelt så mye penger som det krever å sette det i produksjon, og shippe det av sted til de kundene som allerede har vist interesse og bestilt via siden.

Dermed kan de forvente å kunne holde hodet hevet under flyturer fra oktober av.