Derfor er håndverkere de beste kjærestene

Det er veldig mange gode grunner til å date en håndverker.

Håndverkersex, håndverkerhumor, vi vil ha en handyman. Der er bare noe med hardtarbeidende menn, som er så deilig at det fortjener en hyllest. 

(Og jo, det finnes også maneg kvinnelige håndverkere, og dere er ikke noe mindre kule. Men disse punktene er nok dedikert til gutta.)

Der er nemlig følgende grunner til å score, date, gifte seg med, eller bare gå etter en håndverker som partner: 

1) Den åpenlyse: Han kan hjelpe deg med alt. Det er selvfølgelig en klisjé, men det ligger noe i det. Han er vant til å finne løsninger på selv de mest nedslitte rørsystemene, takkonstruksjner eller hull i veggene. Av samme grunn vil han være i stand til å fikse stort som smått for deg. 

 

2) Han er en vandrende Lewis-reklame: Slitt tøy, ru ”mannehender”, muskuløs av å bære, hamre og… hva de nå gjør. Og selvfølgelig; lukten av en arbeidskar. 

3) Han er fingernem…

4) Han utstråler pålitelighet, Han er typen som hjelper folk i nød. Det som virker som en uoverkommelig oppgave for kontorrotta, fikser han lett på en halvtime.  

5) Han har som regel gode arbeidstider. Han drar tidlig på jobb, jobber hardt og kommer tidlig hjem.  (Hvem sa perfekt som familiefar?).

6) Sku ikke hunden på hårene; selv om han er pålitelig og genial som avlshingst, så er han ikke redd for å freake ut litt – med dansing og sang en god lørdag kveld på byen med deg og vennene sine.

7) Han drikker øl. På mannemåten. Han kan åpne en øl ved hjelp av praktisk talt ingenting; et skilt, nøkler, en gammel skosåel. Og ser han en kvinner i nød med en uåpnet rusbrus, så åpner han selvfølgelig den for henne.

9) Han har et stort nettverk. Det er ikke en frue i nabolaget han ikke har hjulpet med en vannskade i fjor høst. Av samme grunn vil det være en del ”tjenester” til gode her og der. 

10) Han har god verkstedshumor. Når man daglig har med kunder å gjøre som er vidt forskjellige, og ikke minst kommer i et miljø med gutta, så skal man være kjapp i replikken.

Alt i alt damer; har du en håndverker som din bedre halvdel, er du heldig. Har du ikke, så er det ikke feil om du finner deg en denne våren.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.