Det kommer en ny Løvenes Konge - og rollelisten er helt sinnssyk

Disney kommer med enda en versjon av klassikeren 'Løvenes Konge' som animasjonsfilm i anledning tegnefilmens 25-års jubileum, og rollelisten er imponerende.

Det er 25 år siden Disney-tegnefilmen 'Løvenes Konge' kom på kino for første gang, og i den anledning spilles det inn en ny versjon av klassikeren med blant annet Beyoncé på rollelisten.

Verdensstjernen skal nemlig ha stemmen til løvinnen Nala, som både er barndomsvenninne og senere danner par med Simba, i filmen som får premiere i 2019.

Det avslører Disney på deres Instagram-profil.

#TheLionKing. 2019. 🦁👑

- Jeg er spent på det kommende prosjektet mitt, tilføyer instruktør Jon Favreau på hans personlige Instagram-profil.

Grammy-vinner Beyoncé blir dermed en del av den stjernespekkede listen, hvor James Earl Jones, best kjent for å ha stemmen til Darth Vader i Star Wars, får rollen som Simbas far Mufasa.

Simba spilles av Donald Glover, Seth Rogen spiller Pumba, den Oscar-nominerte skuespilleren Chiwetel Ejiofor blir skurken Scar, og tv-vert og komiker John Oliver skal spille fuglen Zazu.

Hans Zimmer, som komponerte musikken til filmen fra 1994, skal også lage musikken til den nye film.

'Løvenes Konge' er den seneste Disney-klassikeren i rekken som blir gjeninnspilt i en animert versjon. De seneste årene har også 'Jungelboken' og 'Skjønnheten og udyret' blitt filmatisert.

I 1994 hadde den første 'Løvenes Konge' premiere og vand to oscar. Filmen er også laget som musikal, som stadig kan oppleves på Broadway i London.

Det forventes at filmen får premiere sommeren 2019.