Det kommer en ny Løvenes Konge - og rollelisten er helt sinnssyk

02/11/2017 12:30

Anniken Hauge

Underholdning
Disney kommer med enda en versjon av klassikeren 'Løvenes Konge' som animasjonsfilm i anledning tegnefilmens 25-års jubileum, og rollelisten er imponerende.

Det er 25 år siden Disney-tegnefilmen 'Løvenes Konge' kom på kino for første gang, og i den anledning spilles det inn en ny versjon av klassikeren med blant annet Beyoncé på rollelisten.

Verdensstjernen skal nemlig ha stemmen til løvinnen Nala, som både er barndomsvenninne og senere danner par med Simba, i filmen som får premiere i 2019.

Det avslører Disney på deres Instagram-profil.

#TheLionKing. 2019. 🦁👑

- Jeg er spent på det kommende prosjektet mitt, tilføyer instruktør Jon Favreau på hans personlige Instagram-profil.

Grammy-vinner Beyoncé blir dermed en del av den stjernespekkede listen, hvor James Earl Jones, best kjent for å ha stemmen til Darth Vader i Star Wars, får rollen som Simbas far Mufasa.

Simba spilles av Donald Glover, Seth Rogen spiller Pumba, den Oscar-nominerte skuespilleren Chiwetel Ejiofor blir skurken Scar, og tv-vert og komiker John Oliver skal spille fuglen Zazu.

Hans Zimmer, som komponerte musikken til filmen fra 1994, skal også lage musikken til den nye film.

'Løvenes Konge' er den seneste Disney-klassikeren i rekken som blir gjeninnspilt i en animert versjon. De seneste årene har også 'Jungelboken' og 'Skjønnheten og udyret' blitt filmatisert.

I 1994 hadde den første 'Løvenes Konge' premiere og vand to oscar. Filmen er også laget som musikal, som stadig kan oppleves på Broadway i London.

Det forventes at filmen får premiere sommeren 2019.

 

 

Læs også:

Etter lang tids sykemelding: Kongehuset med nytt om kronprinsesse Mette-Marit Kronprinsesse Mette-Marit ble sykmeldt 13. september og så langt i to uker.
Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.