Dette er folkets favoritt i 'Skal vi danse'

01/09/2023 14:30

Sofie

Underholdning
Foto: Fredrik Arff (montasje) / TV2
Foto: Fredrik Arff (montasje) / TV2
«Skal vi danse» er en av høstens store høydepunkter.

TV 2-programmet har blitt vist siden 2006.

Nordmenn blir aldri lei av et show der kjendiser blir paret med profesjonelle dansere og bedømmes av en streng jury så vel som publikum.

Flere kjendiser er med i årets program, deriblant Ulrikke Brandstorp, Christer Rødseth og Aslak Maurstad.

Forrige helg gikk deltakerne i årets «Skal vi danse» på dansegulvet for første gang.

Alexandra Joner og hennes dansepartner Ole-Thomas Hansen gikk best ut i første episode og ble tildelt to niere av dommerne.

På Newsners Facebook-side uttalte folk seg. I et av kommentarfeltene uttrykte seerne hvem som er deres favoritt i «Skal vi danse».

Mange skriver at deres favoritt er Harlem Alexander. Noen ser også på Brandstorp og Joner som favoritter til å ta seg til topps.

Det er imidlertid én deltaker som ser ut til å ha vunnet seernes hjerter: Aslak Maurstad.

Mange mennesker kommenterte "Aslak" og en seer skrev: «De har danset en gang og ut i fra det jeg så da, så var Harlem og Aslak dem beste etter min mening. Men har ingen favoritter enda da det er litt for tidlig.»

Hvem heier du på i «Skal vi danse»?

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.