Dette er hva Jennifer Aniston kjøpte da hun fikk sin første lønnsslipp fra 'Friends'

06/04/2023 09:09

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Jennifer Aniston er kanskje en av Hollywoods mest kjente skuespillere. Karrieren hennes har vært både lang og vellykket.

Hun ble født 11. februar 1969 i California. Som barn i en kunstnerisk familie var veien til stjernene allerede asfaltert. Faren hennes, John Aniston, er en kjent skuespiller og moren hennes, Nancy Dow, var skuespiller og modell.

Aniston begynte sin karriere som skuespillerinne på slutten av 1980-tallet. På begynnelsen av 1990-tallet fikk Jennifer flere små roller i TV-serier som f.eks "Molloy" og "Ferris Bueller".

Det store gjennombruddet hennes kom imidlertid ikke før i 1994. Det var rollen som Rachel Green i TV-serien «Friends» som kastet Jennifer Aniston til stjernestatus.

Serien ble en stor hit og gikk i totalt 10 sesonger. Det gjorde Aniston til en av de mest kjente og kjente skuespillerne i verden. Nylig har Jennifer Aniston avslørt hva hun brukte sin første lønnsslipp på etter å ha startet som "venner"-skuespiller.

Hun hadde lenge ønsket seg en vintage Mercedes 270 SL-bil til 13 000 dollar. Dessverre brøt bilen nesten umiddelbart. Kun to turer fikk hun kjøre drømmebilen.

Heldigvis har mange biler siden blitt rimelige. Etter «Friends» har Aniston hatt en lang rekke film- og tv-roller. Hun har spilt i filmer som «Marley & Me», «The Break-Up», «Just Go with It», «Horrible Bosses» og «We're the Millers».

Hun har også hatt suksess på TV-skjermen med serier som "The Morning Show", som hun vant en Screen Actors Guild Award for.

Jennifer Aniston har mottatt flere priser og nominasjoner for sitt arbeid som skuespiller. Hun har blant annet vunnet en Primetime Emmy Award, en Golden Globe Award og en SAG Award for sin rolle i «Friends».

Hun har også mottatt flere andre nominasjoner og priser gjennom årene, inkludert en People's Choice Award, en Critics' Choice Television Award og en Hollywood Walk of Fame-stjerne.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.