Disse er deltakerne i «Kompani Lauritzen: Tropp 2»

24/08/2023 09:30

Emma Sletta

Underholdning
Foto: Matti Bernitz/TV 2.
Foto: Matti Bernitz/TV 2.
Etter seersuksessen med «Kompani Lauritzen: Tropp 1» er ti nye rekrutter klare for en ny runde i «Kompani Lauritzen: Tropp 2».

Ti unge voksne som sliter med overgangen til voksenlivet skal i «Kompani Lauritzen: Tropp 2» gjennom et militært regime preget av orden og disiplin.

Mestring, kameratskap og samhold står i fokus, og målet er at deltakerne skal lære å sette andre foran seg selv, erfare at man står sterkere sammen og få selvtilliten tilbake. 

TV2 offentliggjør deltagerne i en ny pressemelding.

Deltakerne kjemper ikke mot hverandre. De kjemper KUN mot seg selv, sine egne begrensninger og sitt eget hode. Regelen er enkel: Gir de seg, er de ute. 

Her er de ti deltakerne:

Eirik Rimmereid (28)

Bor: Oslo, fra Nordfjordeid

Yrke: Artist og bartender

– Jeg frykter at jeg kommer til å miste alle tingene jeg må passe på der inne. Jeg er en ekstremt distré fyr. Jeg kommer til å savne musikkstudioet mitt, men vet at jeg har godt av en pause. 

Anniken Aakerøy (23)

Bor: Oslo, fra Sandnessjøen 

Yrke: Student

– De siste årene har jeg vært redd for så mye, og det stopper meg fra å gjøre ting. Jeg håper at jeg skal bli tøffere av å utsette meg for mye av det jeg frykter, for da kan jeg bevise for meg selv at det ikke er så ille som jeg tror. 

Aksel August Braathen (23)

Bor: Oslo, fra Sarpsborg

Yrke: Student

– Jeg gruer meg mest til det fysiske, siden jeg ikke trener og ser på meg selv som svak og tafatt. Jeg gruer meg også til å møte befalet. Jeg er en myk sjel som ikke takler særlig bra å bli snakket hardt til. 

Hannah Nordanger (24)

Bor: Lillehammer, fra Holmestrand

Yrke: Student og BPA (brukerstyrt personlig assistent)

– Av øvelser gruer jeg meg mest til baklengsstup og generelt alt av det fysiske fordi jeg er så svak. Ellers gruer jeg meg til å få voksenkjeft og føle på ubehag. Jeg kommer jeg til å savne det rolige livet, sengen min og toalettsaker. 

Patrick Åteigen (27) 

Bor: Vennesla

Yrke: Sykepleier

– Det er to ting jeg virkelig gruer meg til: Fysiske tester, og det å skulle kle av meg og være i bar overkropp rundt så mange folk, og ikke minst foran tv-kameraene. 

Maria Enora Svensen (22)

Bor: Oslo, fra Nærbø 

Yrke: Danser

– Jeg er ganske nervøs for bare det å skulle bære en tung sekk, og vet at selv dét vil være en milepæl for min del. Jeg fryser lett, og er nervøs for å skulle bruke så mye tid ute i kulden. Under innspillingen kommer jeg til å savne å ha muligheten til å være alene.

Aleksander Rosland (20)

Bor: Bærum

Yrke: Student

– Jeg gruer meg aller mest til isbading. Og til den lange toguren til Åndalsnes, jeg har aldri reist så langt alene før. 

Patrick Mathiassen (26)

Bor: Geithus, fra Drammen. 

Yrke: Skadedyrkontroll

– Det jeg ønsker å oppnå når jeg først skal være med på programmet er å kanskje få et annet syn på livet og bli mer positiv. 

Samantha Muniz (27)

Bor: Oslo

Yrke: Miljøarbeider

– Jeg er mest urolig for å ikke komme overens med noen. Og av fysiske ting gruer jeg meg til å løpe 3000 meter, isbade, høydeting og fjellturer.

Emilie Hoffmeyer (26)

Bor: Kongsberg

Yrke: Skytebas

– Jeg gruer meg mest til å gå uten mat gjennom fysiske aktiviteter, alle som kjenner meg vet at jeg blir utrolig «grumpy» og «hangry». I tillegg gruer jeg meg til å se hva slags mennesker man blir putta i tropp med, og de aktivitetene som innebærer vann. 

«Kompani Lauritzen: Tropp 2» ble spilt inn på Setnesmoen i Åndalsnes i vår, og programmet har premiere på TV 2 Play 23. oktober. 

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?