Dommer suspendert for å møte opp halvnaken i rettssak

08/12/2022 09:15

Sofie

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En dommer som ble suspendert for å ha møtt opp lettkledd til et virtuelt rettsmøte.

En dommer som ble beryktet for sine frekke Instagram-bilder, har kommet seg tilbake til sosiale medier.

Den colombianske dommeren Vivian Polania ble suspendert fra jobben sin etter at hun gjennomførte et virtuelt rettsmøte fra sengen i det som så ut til å være undertøyet hennes mens hun røykte en sigarett.

Nå har dommeren tatt til Instagram for å dele flere brennende snaps, tilsynelatende upåvirket av oppsigelsen hennes fra jobben - og hadde bare to ord for å oppsummere de rasende bildene hennes.

Fansen hennes var raske til å kommentere den sexy snappen, med en som skrev: "Mange klær" sammen med en serie lattermilde emojier.

En annen la til: "Å, ære, du er veldig pen, for mye, vi elsker deg."

Noen spekulerte i at den CrossFit-elskende dommeren kunne referere til enten hennes tusenvis av fans eller panelet som avviste henne fra dommeroppgavene hennes.

«Vi savner deg alltid, ikke forlat oss min aktor», skrev en fan, mens en annen kimet inn: «Zoom med deg din ære», med henvisning til den nå beryktede netthøringen som førte til at hun ble suspendert.

Polania ble suspendert i tre måneder etter at det ble funnet at hun brøt flere administrative forskrifter, fastslo den rettslige disiplinærkommisjonen i Norte de Santander i forrige måned.

Den lettkledde dommeren, 34, dukket opp på en Zoom-samtale og røykte en sigarett i det som så ut til å være undertøyet hennes mens han overvåket en høring om en bilbombe rettet mot en hærbrigade.

Det pulserende klippet ble raskt viralt, og førte til etterforskningen av oppførselen hennes og lanserte Polania til internettstjernestatus.

Disiplinærpanelets lange 16-siders kjennelse lød: «En slik situasjon er ikke forenlig med omsorgen, respekten og forsiktighet som en dommer i republikken må administrere rettferdighet med, noe som indikerer en klar mangel på respekt fra tjenestemannen».

Kjennelsen sa at Polania hadde holdt kameraet sitt av i nesten en time under høringen før det så ut til å slå det på ved et uhell.

Da hun slo den på, lå hun i sengen i det som ble beskrevet som en "beklagelig" tilstand, og virket "rutete med søvnige øyne" mens hun røykte en sigarett.

En advokat under høringen informerte Polania om at kameraet hennes var på, noe som ba henne om å slå det raskt av igjen.

Det ble også hevdet at Polania slurvet talen hennes.

Polania vil forbli i ulønnet permisjon frem til februar etter at disiplinærpanelet anså henne som uegnet til å utføre pliktene sine, og hevdet at hun ikke respekterte partene under høringen og ikke fulgte den juridiske kleskoden.

Polania har siden kritisert avgjørelsen og avvist at hun var i undertøyet under høringen.

Hun sa at hun hadde måttet legge seg ned under høringen fordi hun hadde fått et angstanfall og fått lavt blodtrykk etter å ha blitt overarbeidet og blitt «mobbet» av andre dommere på grunn av hvordan hun kledde seg.

Dette er imidlertid ikke første gang hun har fått konsekvenser for sine frekke antrekksvalg.

Polania har blitt kalt den "allsidige dommeren" for å ha lagt ut sexy snaps på Instagram og hevdet at hennes gode utseende ga henne kampanjetilbud og rabatter fra designerklesfirmaer, noe som førte til en tidligere undersøkelse av oppførselen hennes.

Polania sa om sin suksess på nettet: «En person tar ikke bilder for å ta dem eller for å få folk til å trykke på «liker»-knappen.