Drake gir bort en veske til en heldig fan blant publikum: Du vil aldri gjette veskens svimlende pris

20/08/2023 20:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Julen kom tidlig for en fan på en av Drakes konserter.

Å være en dedikert fan av rapperen, 36, har sine fordeler da han valgte en heldig fan på første rad til å være den nye eieren av en rosa Hermes Birkin-veske.

Under showet 16. august på Kia Forum i Inglewood, gikk en-barnsfaren rundt på scenen med luksusvesken og fortalte de tusenvis av fremmøtte konsertgjengere "Drake er ikke billig" mens han plukket ut en fan i publikum.

Drakes utrolige gaveutdeling ble filmet og delt på TikTok av @designer.ave, der Drake kan sees stå foran en fan som strekker seg etter vesken.

Den sjenerøse musikeren sa: «Sørg for at hun har sikkerhet på vei ut». Posen kan være fra Drakes samling av Hermes-vesker, da han tidligere har avslørt at han har samlet dem i årevis.

I et 2017-intervju med The Hollywood Reporter sa topprapperen at han fylte opp Hermes Birkin-vesker for «kvinnen jeg ender opp med».

Selv om det er usannsynlig at Drakes fremtidige kjæreste er kvinnen som fra og med onsdag eier en fantastisk designerveske, har det skjedd merkeligere ting på Drake-konserter.

Forrige måned signerte en kvinne en avtale med Playboy etter å ha kastet 36G-BH-en sin på Drake på et av showene hans.

Veronica Correia har kanskje ikke landet en date med Drake, men hun kunne ha landet en annen karriere.

TikToker var på besøk hos Drake på Madison Square Gardens søndag (23. juli) da hun bestemte seg for å rive av seg BH-en og kaste den på scenen. Correia visste ikke at det ikke bare ville fange oppmerksomheten til 'Passionfruit'-sangeren, men også magasiner som Playboy.

Drake stoppet opptredenen for å be fansen finne kvinnen som kastet en 36G-bh på scenen.

Etter at BH-kastet gikk viralt, avslørte Correia at hun hadde mottatt en melding fra Playboys rekrutteringsteam, der hun inviterte henne til å søke om å bli modell for selskapet.