Ny dramaserie kommer på TV2 Play

10/03/2023 11:50

Sofie

Underholdning
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Torsdag 20. april er det premiere på den nye serien - et nytt og ungt relasjonsdrama om kjærlighet, sex og dating.

Vi følger opp- og nedturene i kjærligheten til Ada og vennene hennes, og hvordan de roter med - og roter det til for - hverandre.

Da Ada og kjæresten Jostein søkte om boliglån sammen, var hun sikker på at de ville være det for alltid. Men når Ada blir dumpet, vender hun tilbake til sitt gamle kollektivliv. 

Hun befant seg plutselig alene og må forholde seg til alle tingene hun trodde hun var ferdig med, inkludert: Fyllefester, one-night stands, kondomkrangler, dating og andre følelsesmessige utfordringer.

Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2, tror dette er en serie som ungdommer vil kjenne seg igjen i.

I serien «Fling» følger vi relasjonen mellom Ada og Philip. Begge jobber i en printshop, og vi får fort vite at Philip har følelser for Ada. Kjærester, ekser, nye flørter, one night stands og gammel emosjonell bagasje kommer i veien for dem.

Når Philip føler noe, føler Ada noe annet. Når begge føler det samme, kommer helt andre ting i veien for dem.

Det er mange spørsmål som treffer Ada. Er kollegaen Philip mer enn en kollega? Betyr ligget med Mario mer enn planlagt? Og er kjæresten, som nå er eks, ikke lenger eks, men kjæresten igjen?

– Med «Fling» ville vi fortelle en historie som varmet som vårsola, men som samtidig alltid snakket dønn ærlig om alt som hører med å være ung i dag, på godt og vondt. Vi håper og tror vi har fått til en følelse av «ja - akkurat sånn er det fankern meg, sånn er han!». Selv om historien fortelles gjennom Ada, er «Fling» en ensemble-serie, og det er dermed utrolig kult å kunne løfte et knippe relativt nye, unge skuespillere fram på skjermen. Serien er et resultat av de dønn ærlige, morsomme og rare prestasjonene til denne fantastiske gjengen. Vi gleder oss alle masse til å vise dere fortellingen vår, sier regissør Torstein Bjørklund.

I hovedrollen ser vi Natalie Bjerke Roland som Ada, og Oscar Brahmachari Wicken som Philip.

Venninnene i kollektivet er Vanja Kern Vestenfor som Rakel og Rebekka Jynge som Billie.

Studiekompisen Mario spilles av Deniz Kaya. I andre roller ser vi Simen Bostad, Magnus Oen Torsvik og Ada Eide.

«Fling» er produsert av Seefood TV. Skrevet av Mike Torsvik Johansen og Oddne Lekang Hølaas. Kreativ produsent er Torstein Bjørklund. Kreativ produsent er Haddi Saba og ansvarlig produsent er Aleksander Herresthal. 

Sesongen består av 8 episoder.

«Fling» har premiere 20. april på TV 2 Play.