Du har laget din frossenpizza helt feil: Slik får du det perfekte resultatet

29/06/2023 07:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Du har tilberedt frossenpizzaen din feil – 'smash'-metoden sørger for at den blir helt perfekt.

En mann på TikTok har kommet opp med et genialt triks for å sikre at den frosne pizzaen din er perfekt oppskåret når den kommer ut av ovnen - og det tar bare sekunder.

Eric Grant tok til TikTok for å avsløre sitt "life hack" mens han forklarte: "Neste gang du lager en frossenpizza, legg den på kanten av kjøkkenbordet, i midten, og bank den."

Deretter snur han pizzaen en kvart omgang til høyre før han igjen treffer halvdelen som stikker ut over kjøkkenbordet. Dette er skrevet av TheSun.

"På den måten, når du får den ut av ovnen, er den allerede ferdigskåret - du trenger ikke å bekymre deg for pizzaskiver eller noe sånt," fortsatte han.

Folk var delt i kommentarene om hvorvidt Erics hack faktisk ville fungere, med en som skrev: "Jeg gjør alltid det, virkelig fungerer!!!!!!!"

"Jeg skulle ønske jeg tenkte på det før jeg brukte 45 minutter på å kutte en pizza i to for å stikke den i frityrkokeren," la en annen til.

"Denne mannen endret bare spillereglene," skrev en tredje. Mens en annen kommenterte: "Gi denne mannen en nobelpris!"

Men andre var mindre imponert, og insisterte på at Erics triks bare ville fungere hvis pizzaen ble plassert på et stekebrett – i stedet for direkte på ovnshyllen.

«Det er kun et «life hack» for de som bruker en panne og ikke direkte på grillen», skrev en person.

Siden Eric la ut videoen sin, har den blitt sett svimlende 1,3 millioner ganger.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.