Eddie Murphy gjør comeback i legendarisk film: Se traileren her

11/06/2024 06:00

Sofie

Underholdning
Foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com
Foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com
Det tar ikke lang tid før du kan se Eddie Murphy i en ny film.

Det kan være vanskelig å forestille seg hva vi gjorde før filmserier som «Bad Boys» og «Naughtier Than the Cops Allow» kom.

I sistnevnte spiller Eddie Murphy rollen som Axel Foley, en karakter vi sist så i Badder Than the Cops 3, regissert av John Landis i 1994.

Enkelte ting endrer seg tilsynelatende aldri og derfor kan vi nå oppleve Eddie Murphy påta seg rollen som Axel Foley igjen. Dette skriver Ekstra bladet

Mer enn tretti år senere kommer Eddie Murphy tilbake som Axel Foley i filmen Beverly Hills Cop: Axel F

Netflix har nettopp publisert en helt ny trailer – se den nederst i artikkelen.

Filmen kan sees på strømmetjenesten Netflix 3. juli. Kort sagt med andre ord. Så du kan begynne å glede deg.

Handling – kort sagt

Når datteren til Axel Foley blir truet på livet, slår Taylour Paige og Foley seg sammen med en ny partner, spilt av Joseph Gordon-Levitt, og deres gamle venner, Billy Rosewood (Judge Reinhold) og John Taggart (John Ashton). Sammen starter de en etterforskning for å avdekke en dyp konspirasjon.

Om Eddie Murhy

Eddie Murphy er en amerikansk skuespiller, komiker og sanger som først ble kjent som rollebesetning på "Saturday Night Live" på begynnelsen av 1980-tallet. Karrieren tok raskt av og han ble en av de ledende komediestjernene i Hollywood med roller i storfilmer som "Beverly Hills Cop", "Coming to America" ​​og "The Nutty Professor".

De siste årene har Murphy utvidet repertoaret sitt til å inkludere mer familievennlige roller i filmer som "Dr. Dolittle" og "Shrek", som gir uttrykk for det elskelige og snakkesalige eselet. Hans bidrag til filmindustrien har gitt ham en rekke priser og nominasjoner, inkludert en Oscar-nominasjon for sin rolle i "Dreamgirls".

Se traileren her: