Ella gikk tur med sin 72 år gamle bestemor som gjorde alle målløse: Nå går bildet verden rundt

26/07/2023 16:30

Sofie

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Folk får sjokk når de ser Ellas 72 år gamle bestemor.

En bruker på den populære plattformen TikTok stjeler alle overskriftene i skrivende stund. Her har Ella fanget oppmerksomheten til et stort antall brukere ved å dele opptak fra en fjelltur med sin inspirerende bestemor.

Den 72 år gamle pensjonisten imponerer nettbrukere med sin dristige og moderne tilnærming til mote, og hun har fått utallige komplimenter for stilen sin.

Ella dokumenterte bestemoren sin på vei ut på en fjellsti iført et unikt og selvsikkert antrekk.

Barnemoren hadde på seg himmelblå shorts, komfortable fjellstøvler og en smart skjorte som ble elegant pakket rundt skuldrene, noe som ga den et moderne off-the-shoulder-utseende.

Tilbehøret var for så vidt også gjennomtenkt med smykker og gulløreringer, og hun hadde til og med sørget for rød lakk på neglene.

Videoen gikk viralt og bestemorens stil ble rost av kommentatorene. Flere og flere modne kvinner omfavner en stil som viser deres selvtillit og kroppsbevissthet uten å være begrenset av stereotypier og aldersbarrierer.

Mange TikTok-brukere la heller ikke skjul på at de ønsker å bli som bestemoren når de blir eldre, med flere som sammenligner henne med den ikoniske karakteren Carrie Bradshaw fra «Sex and the City».

Ella ble overveldet over den positive responsen og etterkom raskt forespørselen om flere opptak med bestemoren.

Hun avduket senere en annen fjelltur, hvor bestemoren hadde på seg en annen smart bluse, som hun også bandt på en unik måte for å lage en stroppeløs topp.

Deretter kom det forespørsler om en tutorial der 72-åringen deler hemmeligheten bak de karakteristiske blusene.

Bestemorens selvsikre og trendy stil har virkelig gjort inntrykk på TikTok og hun beviser at mote ikke har noen aldersgrense.

Du kan se bildene nedenfor:

Foto: Tiktok