Emma Stone endret utseende: Ikke til å kjenne igjen

10/08/2023 16:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Se bildet her.

Den amerikanske Hollywood-stjernen Emma Stone har fått en ny sommerfrisyre.

Dette avslører den 34 år gamle «La La Land»-skuespilleren på Instagram, der hun har latt frisøren sin dele et bilde av det nye flotte utseendet.

Emma Stone har vært ganske opptatt med hårforandringene i sommer.

Fans av skuespillerinnen husker sikkert hvordan hun troppet opp til et arrangement for motehuset Louis Vuitton i juni med en nyklippet bob-frisyre.

Stone hadde ellers dyrket noen lange lokker, men trengte tilsynelatende fornyelse

Det er lenge siden vi har sett noe fra Emma Stone på storskjerm.

Hun har tatt en mer eller mindre uoffisiell pause fra karrieren de siste årene fordi det var ting i privatlivet hun heller ville fokusere på.

– Ærlig talt, mange av drømmene mine er nå personlige og mindre profesjonelle, sa Stone ifølge Insider helt tilbake i 2018.

Senest var hun ansvarlig for produksjonen av «When You Finish Saving the World», men fansen skal ikke vente lenge på nye filmer fra megastjernen.

Hun har både en TV-serie, «The Curse», og tre filmer på tegnebrettet. Emma Stones siste filmprosjekt, «Poor Things», forventes å ha premiere på filmfestivalen i Venezia i september.

Se Emma Stones nye look her:

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.