Etter en rekke kanselleringer: Nå kommer Justin Bieber med en etterlengtet oppdatering om helsen

16/03/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Etter massive konsertavlysninger har Justin Bieber delt en helseoppdatering med fansen.

Den uvanlige nervelidelsen hadde etterlatt Bieber med ansiktslammelse da han først ble diagnostisert, men som fansen nå kan se på Justin Biebers Instagram, er det positive fremskritt.

I et innlegg til sin Instagram Story onsdag (15. mars) viste Justin fansen hvordan ansiktsmobiliteten hans ser ut nå sammenlignet med juni i fjor, da halvparten av ansiktet hans var fullstendig lammet.

«Vent på det...» skrev han i innlegget før han smilte fullt og så fra side til side.

Dette er et stort skritt for 29-åringen, som i fjor sommer ikke hadde kontroll over det ene øyelokket og bare kunne løfte den ene halvparten av munnen når han smilte.

Fans vil bli begeistret over å se at restitusjonen hans går bra, spesielt siden 'Peaches'-sangeren avlyste resten av verdensturnéen.

Foto: Instagram

Selv om Justin ennå ikke har kommentert kanselleringen offentlig, bekreftet teamet hans den triste nyheten til fansen 1. mars, samme dag som Biebers bursdag.

Justin skulle etter planen spille i Dublin, Manchester, Paris, London og Krakow før han flyr til Australia for to netter og til slutt returnerte til USA for noen sommerjobber.

Justins team ga ingen offisiell grunn for kanselleringen, men antagelsen var at det sannsynligvis var på grunn av Justins kamp med Ramsay Hunt Syndrome, som har tvunget ham til å avlyse konserter tidligere.

Ramsay Hunt-syndrom er en sjelden nevrologisk lidelse som forårsaker svakhet i ansiktsnerven eller lammelse, øresus og hørselstap.

Bare fem av 100 000 mennesker i USA utvikler RHS hvert år, ifølge National Organization for Rare Diseases, og det rammer hovedsakelig voksne over 60 år.

Den sjeldne sykdommen kan også ramme stemmebåndene, noe som selvsagt ville skapt alvorlige problemer for sangeren.

Etter å ha kansellert sin første rekke konserter tilbake i juni 2022, tok Justin til Instagram for å avsløre hvor mye han led av RHS.

"Som du kan se, blinker ikke dette øyet," sa han til fansen i en video. "Jeg kan ikke smile på denne siden av ansiktet mitt... så det er fullstendig lammelse på denne siden av ansiktet mitt."

Han forklarte: "Det er på grunn av dette viruset som angriper nerven i øret og ansiktsnervene mine og har forårsaket lammelser i ansiktet mitt.

"Dette er ganske alvorlig som du kan se. Jeg skulle ønske det ikke var det, men det er klart at kroppen min ber meg om å bremse,".

Justin Bieber opptrådte fortsatt på Smukfest i Skanderborg i 2022, selv om han allerede var hardt rammet av lidelsen der.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.