Familie på båttur kommer plutselig over en mystisk gjenstand: Du vil aldri gjette hva de hadde funnet

27/10/2023 19:00

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Du vil aldri gjette hvilken mystisk gjenstand familien møtte.

På en båttur gjennom Kaneohe Bay på Hawaii, oppdaget June Mellor og familien hennes en mørk og mystisk gjenstand som tilsynelatende flyter i vannet ved siden av båten deres.

"Vi så noe svart i vannet. Først trodde vi det var en tømmerstokk, men så så vi at den beveget seg," forteller June til The Dodo.

Da de nærmet seg det mystiske objektet, skjønte de hva de var vitne til. Først trodde de det var en hund, men da de så en snute, skjønte de at det var en utslitt gris som hadde kommet seg på avveie.

Familien bestemte seg raskt for å hjelpe grisen, som bokstavelig talt hadde kommet på dypt vann: «Vi ble lamslått. Vi lurte på hvor den kom fra og hvor lenge den hadde ligget der ute i vannet. En ting er sikkert, vi visste at vi måtte hjelpe.»

Familien jobbet raskt sammen og la en plan. Med en improvisert lasso fanget de grisen forsiktig og løftet den opp i båten. Da grisen kom om bord, kollapset den av utmattelse og Mellor beskrev øyeblikket som hjerteskjærende.

På båten fikk grisen, som fikk navnet Miracle, muligheten til å hvile i skyggen. Etter en tid kom båten med familien og grisen til land.

June la merke til hvordan grisen våknet og begynte å utforske stedet så snart føttene hennes traff bakken.

Familien Mellor så på da Miracle sakte vendte tilbake til sin naturlige eksistens i ødemarken.

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.