Far og sønn fikk tatt et felles bilde i cockpiten: Se hvordan det gjenskapes 30 år senere

20/09/2023 06:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Det ikoniske bildet ble gjenskapt tre tiår etter at det første bildet ble tatt.

De fleste smågutter ser opp til faren sin og håper at de en dag kan følge i hans fotspor. I 1994, Ruben Jr. muligheten til å oppleve farens verden fra første etasje – nemlig i cockpiten på et fly.

Øyeblikket da den da 1 år gamle Ruben Jr. fikk sitte i forsetet på flyet ble deretter udødeliggjort med et bilde av far og sønn, begge smilende.

Far og sønn i 1994. Foto: Youtube

Dette fotografiske funnet, som hadde vært bortgjemt i flere tiår, brakte tilbake minner fra de utallige dagene Ruben Jr. vokste opp under farens vinger.

Farens yrke endte til og med opp med å forme Ruben Jr.s vei i livet, da han også bestemte seg for at han også en dag skulle sitte i cockpiten som ansatt.

Ruben Sr. (faren, red.) hadde en gang besøkt sønnens skole på 'ta-far-din-på-skolen-dagen' og fylt Ruben Jr. med stolthet og beundring for farens liv som pilot.

Da Ruben Jr. selv var klar til å ta av som førstepilot for Southwest Airlines, dukket det gamle bildet opp fra cachen. Akkurat som Ruben Jr. var klar til å starte sin karriere som pilot, måtte faren trekke seg.

De to mennene, far og sønn, hadde alltid drømt om å dele luften sammen, og nå var tiden inne for å gjøre drømmen til virkelighet.

"Det var en drøm for meg å komme så langt som å fly med faren min. Det var sannsynligvis mitt første luftfartsmål," sa Ruben Jr. i et intervju med CNN.

Med det gamle bildet som inspirasjon og et ønske om å skape et nytt minne, bestemte de to mennene seg for ikke bare å fly sammen, men også å gjenskape det betydningsfulle bildet fra 1994, nesten 30 år senere.

De skulle ikke bare være far og sønn, men også kollegaer i skyene. I mars 2023 nådde Ruben Sr sitt siste kapittel som kaptein for Southwest Airlines, med en flytur fra Omaha, Nebraska til hjembyen Chicago, Illinois.

Ved hans side satt sønnen som hans kollega.

Slik ble det gamle bildet gjenopplivet i et vakkert øyeblikk av far og sønn som delte den samme lidenskapen.

Foto: Youtube