Faren tok et bilde med sin nyfødte sønn: Men moren i bakgrunnen fikk all oppmerksomheten

04/06/2024 19:10

Sofie

Underholdning
Foto: Facebook
Et bilde av et par nybakte foreldre med deres nyfødte sønn har gått verden rundt, men det er moren i bakgrunnen som kan ta æren for bildets popularitet.

Amanda og Ken opplevde et av livets største mirakler da paret måtte bli foreldre for andre gang i livet.

Amanda fødte dermed en sunn og frisk sønn, og kort tid etter fødselen tok den lykkelige faren en 'selfie' med seg selv og sin nyfødte sønn, som senere ble delt over hele verden - men det er ikke på grunn av den søte babyen.

Det er Amanda, som står i bakgrunnen, som kan ta æren for at bildet ble delt over hele verden etter at hun selv delte det på Facebook med følgende overskrift: «Moderrollen usensurert».

Bildet er sett av flere millioner, og det er nok først og fremst Amandas 'kjole', men spesielt også budskapet hennes, som er årsaken til bildet og innleggets popularitet.

I innlegget skrev hun følgende [oversatt til norsk]: "Jeg vil dele dette bildet fordi det er ekte. Bildet viser hvordan det er rett etter en fødsel; rått, fantastisk, hysterisk morsomt og rotete."

Bildet viser den nybakte faren med sønnen i armene, men i bakgrunnen kan man se Amanda med morgenhår iført en bleie.

Innlegget fortsetter: "Å få barn er utvilsomt en helt fantastisk opplevelse. Men realiteten med å føde snakkes det ikke så mye om. Det er få som tar bilder av denne perioden. Mange vil nok føle seg ukomfortable av å se disse bildene, men hvorfor ville du?"

Foto: Facebook

"Jeg kan ikke tro det! Men det har nok bare blitt at du ikke snakker om denne perioden. Vi bør alle omfavne alle aspekter ved en fødsel, også øyeblikk som dette. Vær så snill og bruk en god dose humor. For hva sier mer 'Velkommen til rollen som mor' enn å ta på seg en stor mammableie etter fødselen?" sto det videre.

Avslutningsvis sa Amanda nettopp at det var med hennes gode vilje at det naturlige bildet ble delt med hele verden. «Og for de som lurer, det var jeg som publiserte bildet – ikke mannen min», konkluderte den.