Farmen-deltaker avslører personlig drama: «Det ble alvorlig»

31/10/2023 12:00

Emma Sletta

Underholdning
Foto: Anton Soggiu / Strix Televisjon / TV 2
Foto: Anton Soggiu / Strix Televisjon / TV 2
Farmen deltakeren kommer med en personlig avsløring.

Det folkekjære TV 2-programmet «Farmen» har gått på skjermen siden 2001 med noen pauser her og der. 

Programmet har likevel stått støtt og er nå inne i sin 19. sesong på TV 2 med programleder Niklas Silseth Baarli i spissen.

En av årets deltakere er 41 år gamle Kathrine Jacobsen.

På privaten avslører Kathrine en dramatisk fødsel som kun 16 år. Selv ser hun tilbake på dette som verdens mest naturlige ting. 

– Jeg hadde en veldig dramatisk fødsel. Jeg fikk akutt svangerskapsforgiftning, det ble alvorlig. Jeg fikk kramper og Sondre måtte forløses med hastekeisersnitt. Han var uten oksygen i en god stund før de fikk ham i gang igjen, innrømmer hun til Se og Hør.

Men det ble også dramatisk for hennes del. 

– Selv gikk jeg vel inn og ut av koma i to dager. Det var en veldig tøff fødsel. Det gikk heldigvis bra for begge, men vi var redde for at dette skulle prege Sondre senere i livet. Men han har rett og slett blitt tidenes smarteste gutt. Historien endte godt til slutt.

Jacobsen har vært singel i fire år, men har i tillegg til Sondre barna Emil (19) og Nathalie (21), samt to små jenter på 7 og 8 år. Sondre er i dag utdannet pilot og flyinstruktør.

TV-krangel 

Denne sesongen har vært fylt med flere nye oppsiktsvekkende tvister.

Farmen-profilen Bent Inge har blant annet frest mot TV 2, og sagt hans hat mot TV 2 vil vare livet ut etter en tvist som sendte han ut av «Farmen» og inn på «Torpet». Etter en tid inne på sidegården røk Bent Inge ut av konkurransen.

Forrige uke vendte de gjenværende deltakerne fra «Torpet» tilbake til «Farmen». 

Det var imidlertid ikke alle fra «Torpet» som var like velkommen tilbake på gården.

I onsdagens episode oppstod det nemlig en krangel mellom Erika Ellingsen (23) og Kathrine Jacobsen som uttalte i episoden at de har hatt noen fine dager uten henne.

Jacobsen mente at det hadde vært en helt annen ro på gården etter Ellingsen røk ut, da hun har stått i noen konflikter på «Farmen».

Derfor valgte hun å konfrontere Ellingsen med ting hun mente Ellingsen hadde gjort bak ryggen på henne. Som for eksempel å ha kalt henne «falsk», og for å ha stjålet mat.

– Hva gjør at du setter deg selv foran fellesskapet?, er bare noe av det Jacobsen sa før Ellingsen forlot bordet.

«Torpet» tapte imidlertid konkurransene og ble sendt rett tilbake til «Torpet», hvorpå Tine Kornelia Kløv (25) og Erika Ellingsen valgte å trekke seg fra konkurransen.