Fikk en gratis valp - senere merket han at noe var helt galt

18/03/2023 14:23

Sofie

Underholdning
Foto: Wolf Connection
Foto: Wolf Connection
Etter noen dager begynte den nye hundeeieren å undre seg veldig.

En ung mann fra Tucson i delstaten Arizona i USA ble solgt da han så en valp for første gang. De store øynene og ørene boret rett inn i ham.

Så da mannen oppdaget at hunden trengte et nytt hjem, nølte han ikke med å slå til, skriver det amerikanske dyrenettstedet The Dodo. Den nye glade hundeeieren kalte hunden Neo og tok ham med hjem. Men det gikk ikke helt som forventet. Neo oppførte seg ikke som andre hunder, merket eieren allerede etter noen dager.

Neo var veldig nervøs konstant og ville bare være sammen med eieren sin – og kun eieren sin. Og hvis hund og eier gikk en tur i bilen, ville Neo tisse og bæsj over alt.

Men da Neo ble sluppet ut i hagen da eieren skulle på jobb, var valpen veldig interessert i andre hunder. Det var som om den lette etter et veldig nært forhold til andre hunder.

Selv om eieren satte opp et høyt gjerde i hagen, gravde eller bet Neo seg ut av hagen for å komme til andre hunder.

Naboene slapp valpen inn i husene deres, men Neo var avvisende overfor dem, selv om de ga ham godbiter, og bare ønsket å være rundt hundene deres.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

En dag fikk imidlertid naboene nok av de utallige besøkene og tok Neo med til Humane Society of Southern Arizona hundehjem i håp om at eieren og krisesenteret kunne finne en løsning på den stadig vandrende hunden.

På vandrerhjemmet kunne man umiddelbart se at Neo ikke var noen vanlig hund. Det var Neos forvirrede og aversive oppførsel som gjorde ansatt Maureen O'Nell mistenksom.

– Du vet at det ikke er en hund, ikke sant?, sa Maureen O'Neil da naboene tok med Neo.

Naboene fortalte at de hadde mistanke om at noe ikke var helt normalt.

Neo var en ulvehund både i utseende (ravfarvede øyne, grov pels og en lang, slepet kropp) og oppførsel (han unngikk folk bortsett fra eieren og lette som en gal etter en flokk å følge).

Vandrerhjemmet tok umiddelbart kontakt med eieren for å fortelle ham at Neo var en ulvehund og at du trenger en spesiell tillatelse for å ha den slags dyr.

Den unge mannen ble svært overrasket over nyheten, men han gikk med på å overlevere Neo til Wolf Connection ulvesenter i California, hvor Neo kunne bo sammen med andre ulver i et spesialreservat.

I reservatet ble Neo satt i karantene til veterinærene var helt sikre på at det ikke var noe galt med ham.

Men den flokksøkende Neo antok å rømme innhegningen og brøt seg umiddelbart inn med de andre ulvene og fant med alfahunnen Maya.

Den aller første natten Neo tilbrakte med ulvene, ble han med på å hyle. Ulvesenteret er ikke i tvil om at ulvehunden har kommet til rett sted.

Foto: Facebook

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.