Flyvertinnen banker på bagasjehyllen - bare se mens situasjonen tar en uventet vending

27/09/2023 18:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Bare se hvordan situasjonen tar en uventet vending.

De fleste kan være enige om at noen flyreiser er mer minneverdige enn andre – enten av gode eller dårlige grunner. Mange har opplevd at en flytur har vært preget av sterk turbulens, og derfor ikke har gått i glemmeboken.

Det kan imidlertid også være av positive grunner at du ikke har glemt et fly. Det kan for eksempel være at piloten har laget en underholdende vits eller en god landing.

Hadde du vært om bord på dette flyet, ville du – med garanti – heller ikke glemt det. Tvert imot ville det vært et minne for livet.

Da alle passasjerene hadde satt seg, gikk en flyvertinne rundt mellom dem. Hun fikk det til å se ut som hun var i ferd med å gjøre ferdig de siste tingene før avgang, men plutselig begynte hun å banke i bagasjebrettet.

Flere banker starter en fest

Rett etter begynte også de andre flyvertinnene på flyet å følge den melodiske takten. Kort tid etter ble hele flyet fylt med klapping og sang fra passasjerene.

Plutselig er det tyske bandet VoXXclub i full gang med å spille opp hele flyet. Det viser seg at de var om bord i flyet da de var på vei til Blumenau, hvor de skulle spille på en Oktoberfest.

Hele bandet, men også alle i flybesetningen og en stor del av flyets passasjerer, skal snart synge med på 'Rock Mi'. Og det kan absolutt ikke ses bort fra at stemningen er på topp.

Halvveis inn i sangen finner et bandmedlem en mikrofon koblet til flyets høyttalersystem, som han naturlig nok bestemmer seg for å bruke til å synge med.

Du kan se hele videoen ved å klikke her.