Folk blir sjokkert over Mias optiske illusjon: Den avslører din personlighet

28/08/2023 18:30

Sofie

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Se på det og se om hun har rett om deg også.

En optisk illusjon har tatt internett med storm fordi den kan fortelle noe helt spesielt om hvem du er som person. Det er Mia som har delt den optiske illusjonen på det sosiale mediet TikTok.

Illusjonen kan avsløre om du er en 'dyp tenker' eller om du er 'super ubesluttsom'. Alt avhenger av hva du ser først når du ser illusjonen for første gang, skriver den britiske avisen The Mirror.

For å ta personlighetstesten, se bare på bildet og identifiser hva du ser først. Noen vil se en arm hevet med en hånd utstrakt, mens andre vil se en manns ansikt som ser ut som han roper.

Avhengig av hva du ser først, vil du få bekreftelse på hva slags person du er, sier Mia i videoen. Nedenfor kan du se Mias video med den optiske illusjonen.

Under videoen kan du lese hva resultatet ditt betyr.

Dette er hva resultatet sier om deg

Mia forklarer først hva det sier om deg hvis du ser den ropende mannen før du ser den løftede armen:

"Hvis du så den ropende mannen først, så er du en dyp tenker som hele tiden utforsker din indre verden. Selvrefleksjon er din livsstil, og du har en dyp forståelse av dine egne styrker og svakheter. Vær snill mot deg selv og tren på å akseptere deg selv. Du har det bra, og ingen er perfekte."

Hvis du er en av dem som så armen og hånden først, kan det bety at du er en utrolig problemløser når det kommer til store valg, men du kan ha mange problemer med å ta en enkel avgjørelse:

"Hvis du så hånden først, så er du en utrolig problemløser i stressende situasjoner og er i stand til å takle enhver utfordring som dukker opp. På den annen side, når du står overfor enkle avgjørelser som hvor du skal spise til lunsj, kan du være veldig ubesluttsom og ta deg tid til å bestemme deg, sier Mia.

Mange i kommentarfeltet kan kjenne igjen resultatet og Mias beskrivelse på seg selv, hvorfor de er overrasket.