Folk er i sjokk: Dette er hvor mye 'Samantha' fikk for å dukke opp 60 sekunder i 'And Just Like That'

28/08/2023 17:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Når du er en populær og ettertraktet skuespiller, vet du hvordan du skal ta penger for arbeidet ditt.

Sex And The City uten Samantha Jones har vært som brød uten smør. Så det er ikke rart at hennes etterlengtede retur i finalen av And Just Like That – oppfølgeren til SATC – har skapt en del oppsikt.

Etter en bitter seks år lang feide med Sarah Jessica Parker, som spiller Carrie Bradshaw, hadde Kim Cattrall, som spiller Samantha Jones, lovet å aldri spille Samantha igjen.

Men tidligere i år ble hun overtalt til å revurdere etter at fansen sa at historien om livet og kjærligheten på Manhattan ikke var den samme uten henne.

Kanskje var det Kim Cattralls mange fans som fikk henne til å ombestemme seg, eller det var lønnen som lokket. Kim Cattrall var på skjermen i hele 60 sekunder i siste episode.

Det er rapportert at skuespillerinnen ble betalt 1 million dollar (tilsvarer 10,6 millioner norske kroner) for å filme scenen. Videre har hun kun 20 linjer og tjener derfor ca. 177 078 norske kroner pr. sekund i sendetid. Ikke verst.

Ifølge Kim Cattrall ringte administrerende direktør i HBO henne og spurte hva som måtte til før hun kom tilbake.

Å bli stylet av Patricia Field, den berømte kostymedesigneren som jobbet med den originale serien, men ikke "And Just Like That", var et av kravene hennes. Det skriver Daily Mail.

Offisielt var Patricia Field utilgjengelig for 'And Just Like That' på grunn av arbeidet med Emily In Paris, men noen sa at Patricia Field faktisk ikke ble bedt om å gjøre 'And Just Like That' fordi Sarah Jessica Parker var opprørt over stylistens nære vennskap med Kim Cattrall, og derfor straffet henne.

Hva sannheten egentlig er, vet bare HBO. Cattrall insisterte også på at sminken hennes skulle gjøres av kjendiskosmetikkartisten Kyra Panchenko og håret hennes av Ryan Trygstad.

Scenen ble filmet i mars i New York og tok fire timer, hvoretter Kim sa at hun dro hjem og lagde en stor martini.

I løpet av de fire timene med filming møtte hun ikke en eneste av sine tre tidligere medskuespillere.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.