Folk fikk nok av respektløs parkering: Nå har hevnen deres gått viralt

27/12/2022

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: @johnnymarocco/TikTok
Foto: @johnnymarocco/TikTok
Det har vært blandede reaksjoner på en viral video som viser hvordan hevn tas over en dårlig parkering.

Det skal ikke være noen tvil om at det kan være frustrerende å kjøre rundt i sirkler i håp om å finne et sted å parkere.

Det blir ikke mindre irriterende om du kommer over synet av en bil som holder fryktelig, for eksempel ved å fylle to plasser.

I TikTok-videoen du kan se nedenfor, ser det ut til at sjåføren har vært helt ubekymret.

I videoen delt av TikTok-brukeren @johnnymarocco, blir John sett på en parkeringsplass gå mot en person som tegner med kritt på bakken. Personen har tegnet en stor pil som peker mot en Mercedes parkert mellom to plasser.

«Fool» er til og med skrevet som en vennlig hilsen.

Personen var imidlertid ikke den eneste som ble irritert, da flere kunder valgte å plassere handlevogner rundt bilen for å synliggjøre plassen som sløses med den egoistiske parkeringen.

For videoen skriver John at «dette er hva som skjer når du parkerer som en idiot».

Han forteller at flere og flere kunder valgte å bli med på hevnaksjonen, da «alle som kom ut for å sette handlekurvene tilbake, i stedet valgte å sette dem foran bilen».

Videoen har blitt sett mer enn to millioner ganger siden den ble lagt ut forrige uke, men har blitt møtt med blandede reaksjoner.

Det er mange som mener at kundene gjorde det rette, mens flere foreslo mer ekstreme måter å ta hevn på.

Men mange andre mener at reaksjonen var «voldsom» fordi det kan være en ukjent årsak til at bilen holdt stand som den gjør.

«Hva om personen er funksjonshemmet og trenger plass til rullestol, men alle funksjonshemmede plasser ble tatt?», skriver en TikTok-bruker.

Det er uklart hvordan føreren av bilen reagerte på synet av bilen hans omgitt av handlevogner – men det kom nok ikke som en hyggelig overraskelse.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.