Folkekjær programleder er ferdig i TV2

28/10/2021 11:03

Emma

Underholdning
Foto: Pressefoto
Foto: Pressefoto
Den folkekjære programlederen forlatter TV2.

Solveig Kloppen forlatter TV2, det bekrefter TV 2s programredaktør Kathrine Haldorsen overfor TV2.no.

’’Solveig har en helt spesiell plass i våre TV 2-hjerter, for hun har virkelig gjort det meste som kan gjøres av en programleder i årene hun har vært hos oss”, sa Haldorsen da hun bekreftet at Kloppen var ferdig i TV2.

Solveig Kloppen har blant annet ledet «Idol», «Norske talenter», «Julekveld hos Prøysen» og «Ønskedrømmen». 

Hun har også ledet blant annet Spellemannsprisen og Amandaprisen.

I tillegg har hun invitert kjendiser hjem til seg i for hyggelige samtaler i «En kveld hos Kloppen». For programmet vant hun Gullruten i kategorien beste kvinnelige programleder i 2017.

I 2019 fikk Solveig mye oppmerksomhet da hun tok seerne med i en nær og sår mini-dokumentarserie som fikk navnet «En del av meg». Serien endte med å handle om sorgen hun stod i selv, da hennes mor og søster gikk bort.

Haldorsen sier de har stor forståelse for at Kloppen søker nye utfordringer, og ønsker henne lykke til på veien.

 

 

 

 

 

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.