Fotoboks tok bilisten som kjørte for fort og ble sjokkert over bildet: Nå har svaret deres gått viralt

02/10/2023 22:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: POLICIA SR
Foto: POLICIA SR
Dyr er ofte kilden til glede, klemmer og mye latter, men tar hunden din over rattet og får deg i trøbbel?

Det har politiet i Slovakia lurt på etter at et fotoboks så ut til å fange opp et veldig merkelig bilde.

I den rolige landsbyen Sterusy, like nordøst for hovedstaden, Brastilava, ble offiserer skremt av det som ble fanget på veikameraopptak.

Det glade ansiktet til et elsket familiekjæledyr bak rattet i en fartsfylt bil. Etter å ha lagt det ut på Facebook, undertekst de det med en morsom historie om å pågripe en useriøs hundesjåfør.

Det sto: "Herr hund, du kjører fort i landsbyen: sertifikatet ditt ..." Som spøk med at de ødela "jaktplanene" hans, instruerte de sjåførene om å holde hundene sine trygge når de var på veien ved å bruke "beskyttelsessystemer".

Heldigvis ble føreren av bilen raskt hentet og til slutt bøtelagt for hendelsen, men sjåføren hadde sin egen forklaring på hva som foregikk inne i Skodaen.

Bileieren opplyste videre at den brune jakthunden hans ved et uhell hadde hoppet over setet i fanget hans mens han kjørte langs veien.

Men opptak vil vise at dette er løgn.

Det er nok ikke den beste ideen å lyve til politiet, spesielt når kameraer er involvert.

Uansett viste opptakene tydelig at det ikke var noen plutselige bevegelser i bilen som førte til at stillbildet av hunden ble tatt.

Selv om han ble bøtelagt for lovbruddet, ble det ikke nevnt om lappen ble utstedt til eieren for å ha kjørt for fort eller for å ha unnlatt å sikre kjæledyret i et kjøretøy i bevegelse.

Politiets Facebook-side har siden mottatt 7,1 tusen reaksjoner på innlegget deres, med hundrevis av kommentarer og delinger fra lokalbefolkningen som syntes hele prøvelsen var morsom. Det er det LADbible skriver.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.