'Friends'-stjernen sjokkerer: Ser helt ugjenkjennelig ut

26/10/2023 17:00

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tom Sellecks legendariske bart er borte! Se bildet selv og se om du kjenner han igjen!

Fra hans ikoniske rolle som Thomas Magnum i "Magnum P.I.", Richard Burke i "Friends" til sin nåværende rolle i "Blue Bloods," har Tom Selleck vært en elsket figur i Hollywood i flere tiår.

Men fans av stjernen ble forbløffet nylig da skuespilleren avduket et overraskende nytt utseende.

Født i Detroit og oppvokst i California, Sellecks reise fra en lykkelig barndom til stjernestatus er intet mindre enn inspirerende. Hans utmerkelser, som inkluderer en Golden Globe, vitner om hans utrolige talent.

Til tross for tidlige tilbakeslag og utfordringer i karrieren, skinte hans besluttsomhet alltid gjennom. "Det heldigste som skjedde var at jeg ikke fikk en ordentlig jobb før jeg var 35," sa han humoristisk.

Toms varemerkeutseende:

Barten har vært en så integrert del av Sellecks image at det er nesten umulig å forestille seg ham uten.

Det har vært der gjennom hele hans periode som modell, hans modige tjeneste under Vietnamkrigen og hans legendariske skuespillerkarriere.

Men tidene endrer seg, og det samme gjør utseendet. .Men tilbake til den mest presserende saken - barten. Hvorfor den plutselige endringen?

Mens skuespilleren alltid har spøkt med ansiktshåret hans, til og med antydet at det kan ha gitt ham roller, beviser hans nylige transformasjon at han ikke er bundet av det.

Mesteparten av tiden jeg ble ansatt sa de at barten er ok, men du må barbere den av for jobben. Jeg ble født uten det, og jeg er forberedt på å jobbe uten det," sa Selleck.

Se om kan gjenkjenne ham uten bart nedenfor:

Foto: Privat

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.