Frisøren kommer med en sint kommentar: "Alle gjør det, men du skal aldri si det til frisøren din"

13/12/2023 21:00

Sofie

Underholdning
Foto: Privat
Foto: Privat
Nå kommer frisøren med en ganske hard dom, og de fleste av oss er faktisk skyldige.

En frisør har gått til «verbalt angrep» mot kunder som «kommer sent med kaffe», har skittent hår og stadig snur seg for å se seg i speilet.

Kosmetolog og frisør, Emily Pytel, bestemte seg for å dele en video om hennes 'fire juks'. Det skriver Daily Mail.

Det første som irriterer henne er skittent hår. "Når en kunde kommer til meg med superskittent hår... bare nei," sa hun i en video delt på TikTok.

"Vi vil ikke røre det skitne håret ditt, men det er heller ikke bra for fargen din, det tar ikke like godt," sa hun. Den andre "icken" var å ha kunder "se henne i øynene" mens hun vasker håret ovenfra.

"Ikke gjør det, det er vanskelig for alle - bare lukk øynene," sa hun.

Men nummer tre får virkelig frisøren til å se rødt.

"Når du dukker opp sent, men du har en kopp kaffe i hånden og ikke har en til oss. Vi elsker kaffe også, og vi trenger koffeinen for å fikse håret ditt," sier hun.

Og nummer fire. Å snu hodet for å se seg selv i speilet.

"Når du sitter i stolen vår og vi snur stolen og du ser deg tilbake i speilet, ikke gjør det fordi det er en grunn til at vi snur stolen din," sa hun.

Fansen hennes var raske til å kommentere, med mange sjokkert over det skitne håret. «Jeg ble alltid fortalt at du skulle farge håret med skittent hår», skrev en kvinne.

Og andre kommenterte at frisøren deres hadde bedt dem komme inn med skittent hår før de fikk fargen.

«Jeg kommer ikke til å vaske håret for å komme meg til frisøren», skrev en annen kvinne. Andre slår sint tilbake på etterspørselen etter kaffe.

"Jeg tar ikke med kaffe til noen jeg ikke kjenner," skrev en kvinne. "Kjøp din egen kaffe, men jeg forstår at det er irriterende når folk kommer for sent," skrev en annen.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.